Fii propriul designer si castiga! Intra in competitia Shopzurus!

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 16:35
2343 citiri
Fii propriul designer si castiga! Intra in competitia Shopzurus!

V-ati gandit pana acum cum ar fi daca ati avea sute de magazine intr-un singur loc?

Cum ar fi daca ati avea la dispozitie o varietate uriasa de produse, preturi accesibile si posibilitatea sa faceti cumparaturi pentru dumneavoastra, pentru cei dragi sau pentru casa chiar daca nu gasiti timpul necesar unei sesiuni de cumparaturi printre activitatile zilnice? Sau cum ati putea sa va creati tinuta perfecta, pur si simplu, fara sa va petreceti o zi obositoare de de shopping la mall?

Shopzurus este un mall online deschis special pentru a intampina nevoile celor care doresc sa se bucure in permanenta de miile de promotii active ale celor peste 100 de magazine partenere.

Cu un portofoliu impresionant, de peste 120.000 produse listate, la care se mai adauga zilnic alte 1000, Shopzurus reuneste categorii din cele mai diverse produse, pentru toata familia: imbracaminte femei, ceasuri barbati, imbracaminte copii, jocuri si jucarii, telefoane mobile, tablete si e-readere, dar si obiecte pentru casa.

Vizitand mallul online Shopzurus veti gasi mereu cea mai buna oferta de pe piata la produsele fashion si nu numai, pusa la dispozitie de magazinele deschise in cadrul sau. Puteti achizitiona atat imbracaminte si incaltaminte, cat si accesorii precum genti, ceasuri si bijuterii pentru orice stil si ocazie, de la tinute sport,pana la rochii de seara de la branduri de renume international si designeri cunoscuti in lumea modei.

Cu ajutorul aplicatiei "Fii propriul tau designer!" va puteti configura tinutele, salva si distribui pe retelele de socializare dar si stoca in contul de utilizator, astfel incat sa aveti acces la produsele preferate si ulterior, doar cu un click.

In aplicatia "Inspira-te" puteti gasi o multime de idei noi pentru a va completa tinuta si in care puteti vedea preferintele si ideile celorlalti utilizatori.

Mai mult decat atat, se primesc inapoi o parte din banii cheltuiti! In functie de produsul cumparat prin intermediul Shopzurus un procent din suma platita fara TVA poate fi primita inapoi, sub forma de comision Cash Back. Astfel ca se pot face cumparaturi economisind atat timp, o resursa extrem de pretioasa in zilele noastre, dar si bani.

Incearca-l si tu! Intra acum pe www.shopzurus.ro si afla mai multe!

In luna iulie Shopzurus va provoaca la concurs! Fiti propriul designer si castigati 300 de lei!

Participa la concurs

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul www.shopzurus.ro si sa va creati un cont de utilizator. Selectati produsul dorit si dati click pe pictograma cu umeras - fii propriul designer, dupa care alegeti un titlu sugestiv pentru creatie si selectati formatul de prezentare.

Trebuie sa adaugati minim 4 produse pentru o tinuta si foarte important: sa faceti o scurta descriere pentru creatie.

Transmiteti prietenilor tinutele create si invitati-i sa voteze tinuta preferata! Cea mai votata tinuta inscrisa pana la data de 26 iulie va castiga premiul de 300 lei!

Gasiti regulamentul complet aici: CONCURS

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#concurs mall online, #concurs tinute, #Shopzurus mall online, #cumparaturi Shopzurus , #cumparaturi