Invitatie la shopping: Imbunatateste-ti viata pe timp de criza

Vineri, 06 Noiembrie 2009, ora 18:56
2159 citiri
Invitatie la shopping: Imbunatateste-ti viata pe timp de criza
Foto: Arhiva

Chiar daca lumea intreaga este in criza si bugetul este mult restrans in aceste vremuri grele, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam sa ne procuram obiectele care ne fac viata mai usoara.

Pentru a ne asigura un trai bun si un standard de viata multumitor, trebuie sa gasim metode de a ne face cumparaturile mai ieftin. Printre acestea se numara marfurile la pret redus care pot fi achizitionate in perioada de reduceri, de la magazinele seconda hand, dar si de la Administratia Financiara, firme de leasing si banci.

Daca vreti sa va refaceti garderoba, puteti da o fuga la depozitul Administratiei Financiare din orasul vostru pentru ca o sa gasiti marfa pentru toate buzunarele la preturi accesibile oricarui buzunar. Este vorba de lucruri noi, care au confiscate din magazinele care nu respecta normele legale.

Dupa ce ti-ai ales marfa, angajatii ANAF intocmesc o lista cu produsele alese si calculeaza contravaloarea lor. Suma o platesti la Administratia Financiara apoi te intorci la depozit cu factura ca sa iti ridici cumparaturile.

O alta metoda ieftina de a-ti cumpara haine, dar si alte bunuri, sunt magazinele second hand. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca ele au mai fost purtate de alte persoane inaintea ta si trebuie sa iti iei toate masurile necesare pentru a le igieniza.

Sa acorzi o atentie deosebita acestui lucru, pentru ca suntem in plin sezon al gripei porcine si nu ti-ai dori sa te alegi cu o boala periculoasa la pret redus. Tine minte ca nu este indicat sa iti achizitionezi de aici articole de lenjerie intima, sosete, etc.

Si pe blogurile cu haine vintage sunt oferte avantajoase. Preferabil e sa intrati pe acele bloguri care au referinte bune, ca sa nu va alegeti cu produse deteriorate in mod vizibil si sa constatati ca ati aruncat banii in vant.

Prin intermediul firmelor de leasing puteti sa va procurati bunurile de care aveti nevoie la un pret accesibil. Criza financiara i-a pus pe multi in imposibilitatea de a-si plati ratele la creditele cu care si-au cumparat diverse produse, drept urmare acestea au fost confiscate de firmele de leasing si repuse in vanzare la un pret mai mic.

Puteti asadar sa va cumparati produse electrocasnice, dar si autoturisme sau echipamente pentru saloanele de frumusete.

Si marfurile executate de banci, depuse ca garantii, sunt scoase la licitatie de firmele specializate, dar au un pret mai mic spre deosebire de cele care se vand pe piata de profil.

Aici vorbim in mod deosebit de terenuri si imobile. Daca aveti o rezerva de bani trebuie sa urmariti anunturile de licitatii si sa va cumparati o casa mai ieftina.

Daca aveti ceva economii puse deoparte, va puteti face propriul salon de frumusete in sufragerie si impachetari cu ciocolata sau alge.

Nu in ultimul rand, pentru a face cumparaturi ieftine, trebuie sa urmariti reducerile. "Impinse" de criza financiara, tot mai multe magazine fac reduceri in afara perioadei dedicata special lor.

Chiar daca e criza, asta nu inseamna ca viata voastra nu merge mai departe si nu puteti sa va procurati bunuri de calitate, la preturi reduse.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cumparaturi preturi mici, #marfa confiscata fisc, #magazine second hand, #marfa executata banci , #cumparaturi