Lucruri nebunesti pe care ti le poti cumpara de pe Internet (Galerie foto - Video)

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 17:59
3163 citiri
Lucruri nebunesti pe care ti le poti cumpara de pe Internet (Galerie foto - Video)

Daca tu te duci cuminte, weekend de weekend, la cumparaturi, cu lista in buzunar, "ca sa nu dai banii pe prostii", exista altii care prefera sa-si cumpere online cele mai nebunesti si nefolositoare lucruri.

Nu se stie din ce motiv, o companie japoneza, Sakakibara-Kikai, a construit un robot de lupta, pe care il si vinde online. Land EWalker, inalt de 3 metri si cantarind doua tone, poate fi cumparat la pretul de 350.000 de dolari.

Daca n-ai casa, poti investi intr-una umblatoare, cum este robotul, care este si cel mai mare vehicul din lume. Dezavantajul ar fi ca se deplaseaza cu o viteza de 1,6 km/h, dar asta se poate trece cu vederea daca tii cont de faptul ca are doua arme montate de-o parte si de alta, din care, e adevarat, ies niste bile roz. O tactica de lupta cel putin inselatoare.

De retinut e faptul ca robotul nu se poate deplasa decat pe un teren perfect plat. Daca-ti vei gasi un partener de lupta pe masura, asigura-te ca batalia o dati pe un teren de baschet, este sfatul Cracked.

Daca dispui de o suma de bani cu adevarat obscena, poti sa inchiriezi o celebritate, pe care o admiri in ascuns de multa vreme, dar care habar n-are de existenta ta. Pamela Anderson sau Leonardo DiCaprio sunt doar cateva dintre vedetele care se vand astfel, la evenimente private, prin intermediul unei agentii numite Millionare's Concierge.

Pentru 100.000 de dolari, o poti inlocui pe iubita care te-a parasit chiar inainte sa mergi la nunta rivalului tau cu Paris Hilton. Insusi Donald Trump e de inchiriat pentru petreceri private, daca-ti da mana si ai de unde scoate 300.000 de dolari pe ora.

Ce-ar trebui sa stii daca inchei un astfel de targ: daca nu se stipuleaza in contract, vedeta cu pricina nici macar nu trebuie sa pretinda ca te place sau macar ca te te simpatizeaza. Partea buna e ca pretul de inchiriere poate scadea drastic peste noapte. In 2007, Tara Reid era de inchiriat cu 35.000 de dolari pe eveniment, insa, in decurs de o saptamana, pretul ei a coborat la 3.500 de dolari. Asa ca ... sperante exista.

In schimbul sumei de 500 de dolari, poti primi un dispozitiv care sa te ajute sa mergi pe apa, practic o minge imensa in interiorul careia vei sta. Daca vei merge la sediul companiei Water Walking Ball, in Myrtle Beach, vei putea testa si marfa, contra sumei de 10 dolari/3 minute.

De retinut e insa faptul ca aerul din interiorul bilei nu ajunge decat pentru 30 de minute, asa ca nu planui excursii prea indepartate.

E o lume libera. Daca exista persoane care sunt dispuse sa stea, contra cost, pentru tine la coada, de ce nu ai apela la ele? Genul acesta de serviciu a fost implementat prima data in SUA, americanii chiar facandu-si reclama prin faptul ca sunt cei mai lenesi de pe planeta.

Prin intermediul Linestanding.com poti plati pe cineva, cu ora, sa stea la coada in locul tau, in locul indicat, pana cand tu vei veni sa il schimbi. Din acel moment, persoana cu pricina va putea pleca acasa multumita ca a fost platita sa nu faca altceva decat sa ocupe spatiu.

Compania isi ofera serviciile doar pentru Washington DC si se lauda ca este lider pe acest segment de piata inca din 1985.

Pentru o suma cuprinsa intre 400 si 2.000 de dolari, poti deveni mandrul posesor al unor dispozitive care se incalta, de genul celor pentru kangoo jumps, cu care poti alerga le viteze greu de inchipuit si chiar sari peste vehicule, daca nu-ti pasa de masina lasata in coloana, la semafor.

Dispozitivele sunt realizate din titan si prezinta avantajul ca te pot face erou in caz de accidentare. Cine-a mai vazut sa-ti spargi capul si sa-ti rupi ceva oase dupa ce ai cazut de pe asa ceva? Vei deveni un erou, toate gazetele vor scrie despre tine!

In schimbul unor sume situate intre 600 si 1.500 de dolari, iti poti achizitiona de pe net un costum din poliester Phoenix-Fly, care vine la pachet cu o pereche de aripi. Daca nu prea mai ai pentru ce sa traiesti si le-ai incercat deja pe toate, iti poti lua avantul de pe un deal, munte daca chiar esti motivat, sperand ca vei zbura cu o viteza ametitoare.

Partea rea e ca tot vei avea nevoie de o parasuta si de un avion/elicopter din care sa te arunci in gol, asa ca si costurile vor creste cu viteza la fel de ametioare ca si zborul la care visezi.

Daca tot ai bani, de ce sa nu detii si puterea absoluta asupra vietii tale? O poti face pentru sume cuprinse intre 2.000 - 25.000 de dolari, cat costa un jetpack de inchiriat.

Cu motorul in spinare, poti sa speri ca te vei ridica indeajuns de sus incat si cel mai mare dusman sa te zareasca.

Din pacate, insa, afla ca nu poti deveni posesorul unui astfel de aparat decat daca te-ai antrenat in prealabil, dupa cum se stipuleaza pe unul dintre site-urile care le comercializeaza.

In Marea Britanie, de exemplu, cand armata nu mai are nevoie de anumite tancuri, mai vechi, din cauza ca acestora li s-a schimbat designul, de exemplu, vehiculelor blindate de lupta li se indeparteaza armele si sunt scoase la vanzare. Practic, oricine isi poate cumpara asa ceva, daca are 60.000 de dolari surplus.

Din pacate, insa, tancurile sunt ilegale pe strazi, asa ca fericitul cumparator va trebui sa aiba si o ferma sau macar o insula privata unde sa se poata plimba tantos, speriind gastele.

Surprinzator sau nu, de pe net poti cumpara chiar si uraniu (pentru 200 de dolari, adica mai putin decat costa un Xbox 360, chiar daca e macar de doua ori mai nociv), iar unul dintre site-urile care il comercializeaza sustine ca nu este nevoie de vreo licenta pentru a-l achizitiona. Iar stocul e aproape gol, semn ca amatori exista.

Cei care il vand sustin ca marfa este destinata cercetarii stiintifice si colectionarilor de meserie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#cumparaturi online, #lucruri traznite cumparate online, #siteuri cumparaturi online, #shopping Internet, #lucruri inedite cumparate net , #cumparaturi