Masinute pentru copii-plimbare si miscare

Marti, 10 Iunie 2014, ora 16:59
2721 citiri
Masinute pentru copii-plimbare si miscare
Foto: nichiduta.ro

Perioada contemporana se caracterizeaza printr-un ritm efervescent, care domina cea mai mare parte a activitatilor. Dorinta de miscare si de cunoastere caracteristica celor mai mici cetateni, copiii, traverseaza aceeasi perioada si creatorii de jucarii si-au adaptat creatiile pentru a intampina preferintele celor mici.

In acest scop a fost realizata o gama diversificata de jucarii prin care copiii isi dezvolta o serie de abilitati, pot sa se miste in aer liber si le permit consumarea energiei in mod inteligent. Una dintre jucariile realizate in acest scop este masinuta electrica.

Pentru orice copil, deplasarea cu o jucarie adecvata varstei va deveni o placere si-i va deschide astfel noi orizonturi de cunoastere propice dezvoltarii sale intelectuale si fizice. Poate va ganditi de unde ati putea achizitiona un astfel de vehicol jucarie pentru juniorul familiei, pentru nepotul Dvs., pentru copilul unei familii de care sunteti foarte atasat?

Va dam noi un raspuns si va oferim concomitent posibilitatea de a face alegerea potrivita varstei copilului sau dorintei dumneavoastra. Accesati site-ul www.nichiduta.ro si veti descoperi cele mai variate modele de masinute electrice la un pret accesibil, de calitate perfecta, conform normelor europene in vigoare.

Aceasta este realizata pe structura metalica si este foarte rezistenta. Designul deosebit va atrage cu siguranta privirile celorlalti, adulti sau copii. Puteti alege modelul pentru un loc, sau pentru doua locuri in functie de preferinta si necesitate. Oricare dintre variante o veti alege, sunt cateva caracteristici importante pentru fiecare model.

Realizate pe structura metalica rezistenta, vopsita in camp electrostatic, rezista la socuri mecanice si nu se erodeaza la impactul cu factorii de mediu. Sistemul de deplasare este pe roti robuste, cu aderenta la orice tip de teren, are in dotare o telecomanda pentru uzul parintilor in cazul in care doresc sa stabileasca directia de deplasare. Sistemul de deplasare se realizeaza cu un acumulator de 12 V reincarcabil, ce permite o functionare continua de 1- 1,5 ore, specifica modelului ales.

De asemenea, in functie de model, greutatea permisa este de 30kg pentru masinutele electrice cu un loc si de 65 kg pentru cele cu doua locuri. Manevrarea directiei de mers se realizeaza de catre copil cu ajutorul volanului, iar scaunul ergonomic permite confort maxim in timpul utilizarii. Stabilitatea in timpul deplasarii este incontestabila in cazul oricarui model.

Aceste jucarii sofisticate sunt realizate pentru diferite grupe de varsta, 2-3 ani sau 3-7 ani, dar sunt si modele adaptabile pentru copiii de la 3 ani pana la 7 ani. Caroseria rezistenta si reglarea scaunului si a spatarului in cele patru pozitii permit acest lucru.

Viteza de deplasare a acestor masinute se diferentiaza in functie de model, fiind cuprinsa intre 3-7 km pe ora. Personalizate in functie de design, raportul calitate pret este imbatabil, astfel incat puteti achizitiona o asemenea jucarie pe care copilul o poate folosi in timp indelungat, chiar daca varsta si greutatea sa cresc. Accesoriile din dotarea fiecarui model produc mare placere celor mici, indiferent de varsta sau sexul acestora.

Chiar daca baieteii vor prefera masinile realizate ca replici ale unor autoturisme de teren sau de curse, aveti si variante potrivite fetitelor, cu un design elegant, in culori specifice: rosu, alb sau roz. Faptul ca modelele de masini electrice sunt accesorizate cu faruri, leduri, oglinzi retrovizoare, claxon le fac mult mai atractive, copiii simtindu-se adevarati soferi experimentati la volanul acestor jucarii.

Unele modele de masinute electrice pentru copii sunt dotate cu posibilitatea de a asculta muzica in timpul deplasarii. Alte modele de masinute pe care le puteti alege dintre produsele comercializate pe acest site sunt cele dotate cu schimbator de viteza sau cele cu frana si acceleratie la pedala, dar care ofera concomitent oportunitatea de manevrare prin telecomanda de catre parinti.

Dintre masinutele electrice cu doua locuri, cu design asemanator masinilor de teren va recomandam modelele "Phantom Power", "Gausho Rokin Peg-Perego" sau "Safari Pik Up" dotate cu roti mari, cu aderenta perfecta pe orice tip de teren si cu posibilitate de escaladare a unei pante de 17 grade fara a pune in pericol siguranta copilului. Aceste modele sunt dotate cu faruri in fata si in spate, portierele se deschid, are trusa de scule si posibilitatea de deschidere a capotei unde se vede motorul din plastic dur.

Accesoriile din metal cromat ii sporesc frumusetea, iar claxonul si oglinzile retrovizoare fac mult mai atractiva plimbarea timp de 1,5 ore cu viteza maxima dezvoltata pe directia inainte de 7 km pe ora si in marsalier de 4 km pe ora. Acest tip de masina electrica se adreseaza deopotriva baietilor si fetelor cu varsta de peste 4 ani, cand deja au castigat o experienta in sofat.

Accesoriile din dotarea fiecarui model produc mare placere celor mici, indiferent de varsta sau sexul acestora. Chiar daca baieteii vor prefera masinile realizate ca replici ale unor autoturisme de teren sau de curse, aveti si variante potrivite fetitelor, cu un design elegant, in culori specifice: rosu, alb sau roz.

Faptul ca modelele de masini electrice sunt accesorizate cu faruri, leduri, oglinzi retrovizoare, claxon le fac mult mai atractive, copiii simtindu-se adevarati soferi experimentati la volanul acestor jucarii. Unele modele de masinute electrice pentru copii sunt dotate cu posibilitatea de a asculta muzica in timpul deplasarii.

Daca ne orientam atentia asupra altor oportunitati pe care le rezerva aceste jucarii copiilor, dar si adultilor va sugeram cateva aspecte deloc de neglijat. Copiii pot fi captivati de experientele placute traite la volanul unei asemenea jucarii inteligente si vor dezvolta un interes major pentru o meserie in domeniul constructiilor de masini sau in cea de mecanic auto.

Comenzile on line pe nichiduta.ro se pot face la orice ora, iar plata se face la livrarea coletului. O plimbare in aer liber face placere oricarui copil. Daca ei se pot deplasa singuri, la volanul unei masini, bucuria va fi mai mare. Periodic sunt diferite promotii pe www.nichiduta.ro de care puteti beneficia alegand diferite tipuri de masinute pentru copii. Momentul livrarii comenzii poate fi ales astfel incat jucaria sa ajunga la timp daca este o zi importanta pentru copil.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#masinute copii nichiduta, #masinuta electrica nichiduta, #cumparaturi copii nichiduta , #cumparaturi