(P) Cum combati transpiratia

Advertorial
Luni, 22 Mai 2017, ora 12:09
16380 citiri
(P) Cum combati transpiratia

Transpiratia este un proces natural al organismului, care ajuta la buna functionare a acestuia. Numai ca, pe cat este de necesara, pe atat poate fi de neplacuta, pentru ca, din cauza mirosului neplacut, ne poate afecta calitatea vietii.

Mirosul neplacut nu apare din cauza sudorii, pentru ca transpiratia este inodora, ci din cauza bacteriilor aflate in mod natural pe piele, care, in contact cu sudoarea incep sa se multiplice.

Pentru a combate mirosul neplacut, exista cateva masuri pe care oricine le poate lua: evitarea obiectelor vestimentare care sunt prea stramte si care sunt confectionate din materiale sintetice, o buna igiena corporala, dar si folosirea deodorantelor. Opteaza pentru haine care lasa pielea sa transpire, din materiale precum bumbacul.

Ben&Anna, cel mai bun deodorant!

Zonele in care transpiram cel mai mult sunt axilele, insa transpiratia mai poate aparea si pe spate, piept, dar si la picioare.

In unele cazuri, cand o persoana transpira in exces, fara sa fi despus efort sau fara ca temperaturile de afara sa fie prea ridicate, atunci poate fi semnul unui dezechilibru in organism.

Daca treci printr-o astfel de situatie si ai si alte simpotme, un consult medical este de ajutor, pentru a stabili cauzele care au dus la aparitia transpiratiei.

Pentru a reduce din excesul de sudoare poti folosi un deodorant eficient, cum este deodorantul natural Ben&Anna.

In ceea ce priveste deodorantele, daca vrei o alternativa la cele clasice, pe baza de aluminiu, poti opta pentru deodorantele naturale.

Opteaza pentru Ben&Anna, deodorant 100% natural, fara aluminiu

Deodorantele naturale sunt solutia potrivita, daca vrei sa renunti la deodorantele care contin aluminiu, parabeni, coloranti sintetici, alcool, care pot irita pielea si despre care se crede ca pot avea influente nagative asupra starii de sanatate.

Poti incerca deodorantele Ben&Anna, obtinute din ingrediente naturale, fara parabeni, aluminiu si alte chimicale. Nu contin nici alcool, iar dupa aplicare pielea ramane moale si catifelata, nu apar iritatiile.

Se gasesc in patru variante. Astfel, variantele in care se gasesc deodorantele Ben&Anna sunt Deodorant Natural Ben&Anna Persian Lime, o aroma fresh, energizanta, Deodorant Natural Ben&Anna Nordic Timber, o combinatie pentru cei puternici, Deodorant Natural Ben&Anna Provence, un dedorant care iti ofera prospetime, dar induce si o stare de liniste si calm, in special datorita lavandei.

O alta aroma este Deodorant Natural Ben&Anna Vanilla Orchid, formula florala, delicata cu pielea datorita extractului de galbenele.

Nu iti vor ramane reziduri la subrat, ceea ce inseamna ca poti purta hainele preferate, fara sa te temi ca se vor pata. Cu un astfel de deodorant vei avea o senzatie de prospetime pe tot parcursul zilei.

Datorita ingredientelor, majoritatea provenite din agricultura bio, au calitati astringente, antibacteriene si combat mirosul neplacut de transpiratie. Nu au textura grasa si nici uleioasa, astfel ca pielea ramane placuta la atingerea

Garantam ca in procesul de productie al deodorantului Ben&Anna nu s-au facut teste pe animale.

Deodorantele Ben&Anna sunt disponibile in farmacii!

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#deodorant Ben Anna , #cumparaturi