(P) CumparaMisim, magazinul casei tale, vine cu o oferta imbatabila la lenjerii de pat

Advertorial
Luni, 09 Mai 2016, ora 11:23
12269 citiri
(P) CumparaMisim, magazinul casei tale, vine cu o oferta imbatabila la lenjerii de pat

Stim cu totii ca o casa moderna, cu mobila, dotari si accesorii de calitate nu este chiar atat de usor de intretinut. Insa, daca esti dispus sa cauti suficient de mult, atunci cu siguranta vei descoperi ca nu este nici imposibil sa reusesti lucruri frumoase cu un buget mai mic.

Un loc unde te poti bucura de reduceri consistente la produse romanesti dedicate echiparii si ingrijirii casei tale este CumparaMisim, magazin online care ofera toate produsele necesare pentru casa ta, dar in special lenjerii de pat si alte produse pentru un somn si o odihna excelenta (paturi, saltele, etc).

Daca nu ai auzit inca de acest magazin, trebuie sa stii cateva lucruri despre el inainte de a-l verifica. Insa, in mod cert, dupa un prim contact, vei fi suprins de raportul calitate pret si veni reveni si a doua oara.

Lenjerii de pat variate, cu accentul pus pe produsele romanesti

CumparaMisim este un magazin care isi propune sa sprijine asa cum se poate mai bine industria romaneasca. Ar fi si pacat sa nu fie asa, intrucat avem suficient de multe fabrici de lenjerie de pat care merita sa fie descoperite si care, din punct de vedere al calitatii, ofera produse cel putin la fel de bune precum cele provenite din strainatate, dar mult mai ieftine.

Iar principala "arma" a celor de la CumparaMisim sunt lenjeriile de pat romanesti, fabricate la Pucioasa. Acesta este un centru important pentru industria de profil de la noi si unul care s-a adaptat deja la standardele europene.

Astfel, lenjeriile sunt extrem de diverse, din materiale de cea mai inalta calitate si cu modele care variaza de la foarte dragut si colorat, la clasic si minimalist (in functie de necesitati si de placerea celui care cumpara).

Ca materiale, accentul este pus pe bumbac (fie el si satinat), de departe cel mai bun material pentru lenjeriile de pat. Exista insa si variante mai moderne, asa cum sunt cele din bambus, foarte avantajoase pentru ca sunt antialergice si bio.

Nu au fost uitate nici lenjeriile de pat 3D sau 5D, acestea propunand palete de culori mult mai intense si o varietate de modele pentru copii si adulti deopotriva. Cu alte cuvinte, vei avea de unde alege iar preturile sunt foarte bune.

Alte accesorii de care este nevoie in casa

Nu doar lenjeriile sunt bine reprezentate pe rafturile virtuale de la CumparaMisim, ci si alte produse necesare in casa, dar mai ales pentru pat. Asadar, aici poti gasi paturi, cuverturi, pilote si chiar saltele pentru confortul si relaxarea ta si a familiei tale.

Asadar, daca trebuie sa iti echipezi casa sau apartamentul si vrei cele mai bune solutii, la cele mai bune preturi, CumparaMisim poate sa reprezinte solutia. In plus, comandand doar o singura data, nu va mai exista problema transportului multiplu si vei plati doar o singura data curierul.

Poti gasi, in schimb, si alte produse interesante, asa cum sunt ceasurile de perete sau chiar haine si accesorii, astfel incat mereu vei avea un motiv pentru a te reintoarce si a vizita site-ul.

Reduceri permanente la toate produsele

Toate magazinele care se respecta, fie ele online sau nu, au in permanenta reduceri la unele dintre produsele pe care le vand, acestea fiind schimbate in mod repetat. Pe de alta parte, CumparaMisim au reduceri la toate produsele, mereu.

Magazinul functioneaza in regim de outlet, insa produsele sunt noi, doar preturile fiind unele reduse. Asta nu inseamna ca sunt inregistrate si niveluri mai reduse de calitate, ba chiar dimpotriva. Toate produsele ofera un raport calitate pret foarte inalt, chiar si cele care nu sunt din categoria LUX.

Insa, la un nivel atat de ridicat, diferentele sunt unele minore, doar pretul fiind cel care le pune pe trepte diferite. Dar, oricare ar fi alegerea ta, trebuie sa stii ca la CumparaMisim clientul este pus pe primul loc, iar misiunea firmei este aceea de a-l multumi si de a-i oferi tot ceea ce are nevoie, la preturi cat mai acceptabile, perfecte pentru buzunarele romanilor.

Livrare de incredere, in toata tara

Vorbind despre un magazin online, produsele cumparate trebuie sa fie livrate direct acasa la client. Nu este insa o problema, pentru ca magazinul lucreaza cu cele mai bune firme de curierat rapid, astfel incat comanda sa ajunga in cel mai scurt timp la tine acasa.

Plata se poate realiza atat ramburs, la primirea pachetului, cat si prin card, atunci cand este plasata comanda. Asa ca optiunile sunt diverse, ramanand doar alegerea celei care ti se potriveste cel mai bine.

In plus, la comenzi de peste 400 de lei, transportul devine gratuit. Desi pare o suma destul de mare, atunci cand te afli in fata achizitionarii unor seturi de lenjerii (si, poate, si a altor produse), o astfel de suma se strange destul de usor.

Cadouri si garantie

In fiecare zi, CumparaMisim ofera anumite cadouri cumparatorilor sai. Daca indeplinesti anumite conditii (si nu sunt greu de indeplinit), poti primi anumite produse gratuite sau reduceri la altele. Este cel mai bun mod prin care se poate multumi clientilor pentru interes si pentru faptul ca prefera acest magazin si oricine se poate bucura de cadouri. Nu exista carduri de fidelitate si nici nu esti obligat sa cumperi foarte multe.

Nu in ultimul rand, ofertele se schimba periodic, deci, cu putin noroc, poti gasi exact ceea ce iti trebuie, gratuit.

Iar daca totusi comanzi si nu iti place ceea ce primesti, produsele pot fi si returnate, in baza termenelor regulamentare.

Asadar, CumparaMisim este un magazin online care stie cum sa ii rasplateasca pe cei care cumpara de la ei. Cel mai bun mod este insa acela de a oferi produse de o calitate superioara. Daca se poate sa fie si mai ieftine, cu atat mai bine, iar acest lucru este respectat si el.

Daca te afli in cautarea unor lenjerii de pat romanesti, bune si la un pret acceptabil, le poti incerca pe cele de la Pucioasa si cu siguranta vei gasi ceea ce vrei. Pachetul va ajunge acasa la tine in cel mai scurt timp si, cu un pic de noroc, vei primi si un cadou binevenit.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#lenjerii pat romanesti, #CumparaMisim lenjerii pat , #cumparaturi