Topul tarilor cu barbatii cei mai generosi de Craciun

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 11:34
1622 citiri
Topul tarilor cu barbatii cei mai generosi de Craciun

Un sondaj realizat pe un esantion de barbati din Marea Britanie, Franta, Italia, Germania si Spania a scos la iveala faptul ca britanicii sunt cei mai indecisi cand vine vorba de alegerea unui cadou de Craciun pentru partenera de viata. La polul opus se afla italienii, foarte siguri pe alegerile facute. Tot ei cheltuiesc si cel mai mult pentru cadou.

Daca te intrebi ce-ti va lua sotul sau partenerul de Craciun, afla ca si el se intreaba acelasi lucru. La fel barbatii din intreaga lume, mai cu seama britanicii, care risca sa ramana in acesta stare chiar pana de Craciun. Conform sondajului citat de Daily Mail, lor le ia 15 zile pentru a sti ce cadou sa aleaga. Ba unul din 20 lasa aceasta decizie chiar pentru ziua cea mare, Craciunul.

Niciunul dintre nemti nu procedeaza astfel, in timp ce doar 1% dintre francezi amana decizia pana in ziua cea mare.

Daca o treime dintre britanici declara ca acest gen de cumparaturi tensioneaza, la fel declara numai 18% dintre francezi. Cei mai multi dintre barbati au declarat ca cea mai simpla si sigura metoda de a te alege cu cadoul mult ravnit este sa il conduci de mana la raionul cu pricina din magazin.

Cea mai mare problema a barbatilor este ca nu stiu masurile partenerei, de aceea se simt mult mai bine daca iau la cumparaturi pe cineva cu aproximativ aceleasi masuri, care sa probeze. 14% dintre barbati au spus ca nu au nici cea mai vaga idee in legatura cu masurile partenerei.

In ceea ce priveste banii cheltuiti pe cadou, cei mai generosi sunt italienii, care cheltuiesc, in medie, 184 de euro, urmati de britanici, cu 166 de euro. Calculati, nemtii cheltuiesc cel mai putin, respectiv 136 de euro.

Pentru a veni in ajutorul barbatilor confuzi, aeroportul britanic Gatwick ofera un serviciu inedit: a angajat modele de diferite marimi, care sa incerce haine, pentru a-i ajuta pe nehotarati sa isi faca o idee despre cum ar arata acestea pe partenerele lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cadou Craciun ea, #cadouri Craciun femei, #barbati cadouri Craciun femei , #cumparaturi