Invitatie la shopping Sarpele, bijuteria ce duce din nou femeia in pacat (Galerie Foto)

Sambata, 17 Octombrie 2009, ora 21:24
6461 citiri
Invitatie la shopping Sarpele, bijuteria ce duce din nou femeia in pacat (Galerie Foto)

Sfaturile editorului lifestyle pentru cititorii Ziare.com

Exista un tip de febra care nu este vazuta ca o malefica pandemie, este vorba de una benefica, creativa si foarte pretioasa.

Febra junglei a contagiat bijutierii din intreaga lume, care s-au folosit de motive etnice, animaliere, metale pretioase si pietre rare, dar si alte materiale creative, anunta La Stampa.

Au rezultat creatii speciale, stralucitoare, capabile sa evoce peisaje de vis, spirite malefice sau taramuri exotice.

Printre acestea se afla un sarpe din aur, fetisul femeilor temperamentale ca actrita Sarah Bernhardt sau mexicana Maria Felix (foto) care a comandat la Cartier un ceas in aceasta forma.

Casa de bijuterii Gaia Reposi a creat o colectie pe care a numit-o "Sarpele de Diamant", care include doua inele si o bratara incrustata cu diamante. Colectiile de bijuterii haute couture sunt confectionate din aur alb si diamante.

Bulgari a transformat sarpele, simbolul biblic al atragerii femeii in pacat, al specularii slabiciunii ei, in inele si ceasuri bijuterie care au o manufractura elaborata care stabileste o punte intre trecut si modernitate.

Si tanara creatoare Rosita Caiazzo a utilizat motive din natura pentru creatiile ei, materiale precum coral, piatra dura, piele.

Presedinti, regi si regine sunt de parere ca nimic nu este mai nobil decat o bijuterie, de aici aceasta explozie de colectii de bijuterii de tot felul.

Dior a speculat aceasta slabiciune a oamenilor bogati pentru pietrele pretioase si a creat colectia "Victoire de Castellane".

Colectia este gandita ca un regat al bijuteriilor in care regii sunt pandativele uriase, iar reginele inele solemne. Iar piesa de rezistenta are o piatra cu semnificatie istorica: ochiul de tigru sau crocidolitul, folosit in Evul Mediu ca ornament sacru sau amuleta. Pentru a crea aceasta colectie s-au folosit de platina si diamante, lucrate in 23 de marimi.

Pomellato a creat colectia "Harem", cu piese lucrate cu aur roz si alb, ametist, cristal de stanca, topaz albastru si diamante.

Faimoasa casa de bijuterii Tiffany & Co. lanseaza o colectie in care cheia sunt mesajele de dragoste.

Piesele sunt elegante, au o alura vintage si aduc aminte de cheile antice care deshid usa catre amintiri. Pandative din aur galben, alb, din argint si platina, cu sau fara diamante, sunt agatate de lanturi elegante, gata sa fie asezate la gatul iubitei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bijuterii sarpe aur alb, #diamant ametist cristale , #diamante