eGeanta - locul in care gasesti numai genti de cea mai buna calitate

Advertorial
Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 11:36
7434 citiri
eGeanta - locul in care gasesti numai genti de cea mai buna calitate

Magazinul online eGeanta.ro a luat nastere din visul a patru tineri din Constanta, care au dorit sa ofere ceva in plus decat era oferit pe piata. Au ales sa comercilizeze genti pentru ca, in conceptia lor, gentile sunt mai mult decat niste articole de fita - acestea sunt o adevarata necesitate in lumea moderna.

Nu numai ca si-au propus in acel moment sa ofere foarte multe modele de genti de calitate, dar si sa creeze un model de site umanizat. Visul lor, la care continua sa cladeasca, este de a oferi un alt sens cumparaturilor online - adica sa reuseasca sa faca sa dispara cu desavarsire comportamentul obisnuit din spatiul virtual, care de cele mai multe ori este rece, impersonal.

Tot acest demers de "umanizare" a pornit de la nostalgia magazinelor de cartier, in care, spun ei: "mergeai aproape zilnic, schimbai doua vorbe cu vanzatoarea, iar ea stia exact ce iti trebuie." Majoritatea romanilor sunt cel putin familiarizati cu aceste tipuri de vanzatori, care sunt mai mult decat le este profesia, niste adevarati sfatuitori.

Tocmai de aceea cei de la eGeanta au venit cu aceste idei: modele cat mai multe si de buna calitate (pentru ca posibilul client sa aiba de unde alege) si un model clasic reinterpretat intr-o maniera noua (cel al vanzatorului mereu amabil si dispus sa dea cele mai bune sfaturi).

Un plus de originalitate, pentru succes pe termen lung

Ideea lor de a crea un magazin online bazat pe unele dintre ingredientele de succes ale unui magazin fizic a prins aripi, avand un succes considerabil mai mare decat s-a anticipat. Nu numai ca au reusit sa isi asigure o clientela fidela, dar in acelasi timp au primit si altfel de recunoastere. In anul 2017 li s-a oferit certificatul "Firma de incredere", care e mai mult decat onorant pentru un magazin online. In acest mod li s-a confirmat profesionalismul si munca depusa de-a lungul timpului in comercializarea de genti pentru femei si barbati deopotriva.

Usurinta in cautare

Unul dintre factorii care a contribuit mai mult sau mai putin la succesul acestei idei de business a fost si atentia acordata pentru toate detalii. Daca veti accesa egeanta.ro, veti putea observa ca designul site-ului este unul minimalist, dar elegant deopotriva.

Indiferent de ce doreste sa caute clientul, va gasi ceea ce il intereseaza intr-un mod foarte rapid. Bara de meniu este impartita in patru categorii bine delimitate: genti dama, genti barbati, genti voiaj si portofele. In asa fel, fiecare client este multum

it ca va avea acces numai la ce il intereseaza.

De asemenea, ca un plus, pe site tot timpul se ofera sugestii, fie de produse noi, cele mai vizualizate. Pe baza cautarilor facute de-a lungul timpului se fac sugestii de produse, sub titlul Te-ar putea interesa si.

Se gasesc si poze ale clientilor multumiti de produsele cumparate, in sectiunea CLIENTI FERICITI.

Produse si servicii de cea mai buna calitate

Cele mai importante lucruri care totusi ii recomanda ca adevarati profesionisti in domeniu sunt produsele oferite pe site. Gentile care sunt vandute de eGeanta sunt produse numai de branduri cunoscute, originale. Domnisoarele sau doamnele pot sa isi cumpere genti, genti plic sau rucsacuri la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata. Pe site tot timpul sunt disponibile reduceri substantiale la diverse categorii de articole.

Nici barbatii nu sunt lasati la o parte, putand oricand sa isi cumpere genti de umar, genti laptop, serviete, dar si variante ceva mai casual, precum rucsacurile.

Si pentru ca la orice geanta merge si un portofel asortat, exista o sectiune intreaga destinata achizitiilor ce vizeaza portofelele.

Serviciile cu clientii sunt dintre cele mai prompte. Livrarea se face in 24 de ore, garantia este inclusa la toate produsele. Pentru clientii care depasesc limita de 199 de lei, curieratul este asigurat in mod gratuit. Daca exista neplaceri sau modelul nu este cel pe care si-l doresc, clientii pot oricand returna produsele in 30 de zile, cu returnarea banilor.

Cand vine vorba de calitate, dar si de respectul acordat clientilor, specialistii de la eGeanta pun aceste lucruri mereu in prim plan. Indiferent de produsul dorit sau de valoarea sa, nevoile clientului devin prioritare. Sfaturile si observatiile sunt mai mult decat bine primite in aceste cazuri, pentru ca numai asa considera acestia ca pot evolua armonios.

Cand a fost conceputa aceasta idee de business, prea putini mizau pe vanzarea de genti, pentru ca erau vazute ca un moft de cei mai multi. In prezent insa, chiar si barbatii detin in garderoba cateva piese de acest fel. In cazul femeilor deja exista colectii intregi.

Cei de la eGeanta au avut inspiratia de a vedea acest fenomen ca pe o oportunitate de business, iar acum culeg roadele unei afaceri de succes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum afectează problema candidatului la Capitală colaborarea PSD-PNL pentru prezidențiale: ”Nu a existat un obiectiv comun din câștigarea Bucureștiului printr-o alianță”
Cum afectează problema candidatului la Capitală colaborarea PSD-PNL pentru prezidențiale: ”Nu a existat un obiectiv comun din câștigarea Bucureștiului printr-o alianță”
De la anunțarea candidaturii comune pentru Primăria Capitalei și la sectoare, precum și pe listele de europarlamentare, varianta unor candidaturi comune la prezidențiale și parlamentare din...
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat de la întâlnirea cu liderii PNL și PSD spunând că mandatul este pe masa lor SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a avut o discuție care a durat mai multe ore cu liderii coaliției PSD și PNL luni seară, 22 aprilie. UPDATE Cătălin Cîrstoiu a plecat din Palatul Victoria...
#geanta online, #posete online , #geanta