Adapteaza-ti hainele de vara preferate pentru sezonul toamna-iarna!

Autor: Ana Ilie
Vineri, 07 August 2009, ora 18:48
6645 citiri
Adapteaza-ti hainele de vara preferate pentru sezonul toamna-iarna!

Oricat de mult ti-ar placea sa faci cumparaturi, vremurile economice nefavorabile ti-au limitat mult posibilitatea de a-ti diversifica garderoba si de a-ti permite tinute speciale pentru fiecare anotimp si eveniment.

Ei bine, ca intotdeauna, tot dulapul tau iti va fi cel mai bun aliat in incercarea de a te tine in pas cu moda, cu rezurse financiare limitate. Raspunsul la intrebarea "eu cu ce ma imbrac la toamna?" este sa gasesti piese care pot fi purtate si vara si toamna, prin simpla modificare a accesoriilor, explica Daily Mail.

Tine cont ca vestele de tot soiul - barbatesti, din material de blugi, cu paiete - vor fi peste tot toamna asta, fiind una din marile tendinte ale sezonului rece, gandeste-te daca nu cumva ai vreuna prin dulap, din vremurile cand se purtau tinutele androgine.

Daca tot esti acolo, rascoleste si dupa o pereche de pantaloni cu talie inalta, pense si lungi pana la glezne - stii tu care, cei pe care ii purtai la liceu. Daca sunt intr-o culoare potolita (nu visiniu sau verde), gen gri, negru, bleumarin sau bej, cu atat mai bine. Sunt perechea ideala pentru a traversa toamna si iarna "in tendinte".

Tot ce trebuie sa-ti mai amintesti este sa inlocuiesti, cand vremea se inaspreste, balerinii cu botinele, sa scoti la iveala colectia de esarfe si fulare si pe cea de dresuri groase.

De asemenea, orice tinuta de vara care nu este prea transparenta sau incarcata de flori poate face tranzitia intre sezonul cald si cel rece.

Uita-te dupa culori "tomnatice" - adica, in loc de pastelurile vii ale verii, indreapta-te spre imprimeurile mai "sombre", cu tonuri de visiniu si maron, in loc de galben-canar alege mustar si asa mai departe.

Daca tot nu stii de unde sa incepi, nu te teme: publicatia suscitata ti-a pregatit o lista cu cateva piese indispensabile toamna aceasta.

Vei fi usurata sa afli ca pe majoritatea le ai deja in dulap:

* Orice piesa din tweed

* O vesta

* Pantaloni cu talia inalta

* Rochii simple intr-o singura culoare

* O poseta-plic

* Pantaloni simpli, intr-o culoare neutra

Prin schimbarea accesoriile, aceste piese te "tin" de vara pana iarna, fara probleme.

Pui doar o pereche de dresuri colorate la rochia de vara, un pantof inchis si o jacheta si esti gata sa te aventurezi in zilele ploioase de toamna.

Daca preferi sa optezi pentru o tinuta androgina intr-o zi, imbraca o pereche de pantaloni, camasa pe care vara o imbracai la pantalonii scurti si o jacheta asortata pe deasupra.

Daca mai adaugi si poseta-plic, esti la moda, te simti confortabil si, cel mai important, nu ai cheltuit o multime de bani pe hainele de toamna.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#tendinte toamna 2009, #tendinte moda femei , #Gucci