Alege tinuta care te va face unica in noaptea de Revelion

Sambata, 12 Decembrie 2009, ora 12:18
6280 citiri
Alege tinuta care te va face unica in noaptea de Revelion

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, iar femeile au intrat deja in febra cumparaturilor. Pe langa problema celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi, se pune deja si problema "eu cu ce ma imbrac in noaptea de Revelion?".

Orice femeie isi doreste ca de Sarbatori sa se simta apreciata, sa se simta admirata si mai ales sa poarte o tinuta unica prin stil si culoare.

Femme Actuelle va da exemplul catorva tinute pe care le puteti purta in noaptea de Revelion si cu care puteti fi sigure ca veti atrage priviri.

Nu uitati: pe langa tinuta impecabila, croita ca sa va puna in evidenta formele si sa va ascunda neajunsurile, trebuie sa alegeti accesoriile perfecte, dar si un machiaj care sa va puna in valoare chipul.

1. Rochia dreapta

Rochia dreapta, clasica, de lungime medie, pana la genunchi, din bumbac, este perfecta pentru orice ocazie, inclusiv pentru noaptea dintre ani.

Acesta subliniaza liniile corpului si scoate in evidenta silueta. Poate fi purtata cu un bolero sau o jacheta scurta si pantofi.

2. Rochia cu paiete

Daca vreti sa va incadrati perfect in atmosfera de sarbatoare, alegeti o rochie cu paiete. Este de preferat totusi sa nu alegeti o rochie mulata, ci una lejera dar ceva mai scurta.

Poate fi purtata cu un sacou si cu tocuri. Daca este vorba de o rochie simpla, atunci accentul cade pe coafura si machiaj. Daca alegeti una mai incarcata, atentie la numarul de accesorii. Imbracati cu prudenta astfel de tinute!

3. Pantalonii

Daca nu va simtiti bine purtand o rochie, puteti sa va folositi de o tinuta androgina pentru noaptea de Revelion. Puteti purta o pereche de pantaloni clasici, un corset din dantela si un sacou cambrat. Nu doar ca veti avea o tinuta eleganta, dar veti impune si respect.

Mai mult, fiecare piesa vestimentara are avantajul ca poate fi folosita separat si dupa noaptea dintre ani.

4. Rochia lunga

Rochia lunga este dovada unui stil rafinat. Se potriveste perfect tuturor femeilor si in special celor care au norocul sa fie inalte. Mai mult, rochia lunga si larga ascunde burta proeminenta sau soldurile late.

Rezultatul: o tinuta feminina si plin de farmec.

5. Rochia din satin

Este potrivita doar pentru femeile care nu au foarte multe imperfectiuni ale corpului. Fiind vorba de un material care scoate in evidenta formele, trebuie purtat cu mare grija, mai ales la talie si solduri, care sunt evidentiate de croiala.

Alegeti o nuanta indrazneata, festiva, precum rosu!

6. Rochia neagra

Rochia neagra este cea care va scoate intotdeauna din impas. Fiind vorba de o ocazie speciala, este bine sa o accesorizati cu gust, purtand o centura in talie. De asemenea, puneti mare accent pe machiaj.

7. Tinuta nonconformista

O tinuta care se joaca cu forme si lungimi va va scoate cu siguranta in evidenta. O astfel de tinuta este perfecta pentru o femeie cu picioare frumoase si soldurile bine proportionate.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#tinuta Revelion, #imbracaminte Sarbatori, #vestimentatie Revelion , #Gucci