Cum sa faci fata euforiei cumparaturilor de Sarbatori

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 00:54
1566 citiri
Cum sa faci fata euforiei cumparaturilor de Sarbatori

Febra cumparaturilor pentru Sarbatori a inceput deja. Oricat de pasionate de shopping ar fi femeile, aceasta perioada ar putea deveni chiar frustranta.

De aceea, pentru a evita o criza nervoasa exact inainte de Craciun, cauzata de stresul cumpararii darurilor pentru cei dragi, Femme Atuelle va da cateva sfaturi pentru a gestiona eficient aceasta euforie.

1. Cumparati primele trei produse din lista

Atunci cand mergeti prima data la cumparaturi, este bine sa cumparati doar primele trei cadouri de pe lista.

Niciodata mai multe, deoarece entuziasmul va trece mai repede si nu veti mai avea chef de urmatoarea sesiune de shopping.

2. Mergeti la cumparaturi dimineata

Pentru a optimiza achizitiile si sa nu pierdeti mult timp la cumparaturi, este bine sa mergeti la shopping dimineata. La deschidere, rafturile magazinelor sunt complete si gasiti mult mai repede tot ce va trebuie.

3. Faceti cumparaturile in cursul saptamanii

Multe persoane prefera sa astepte pana in weekend pentru a face cumparaturile de Craciun, ajungand in situatia in care sa se inghesuiasca in magazine si intr-un final sa nu mai gaseasca nimic convenabil.

Pentru a evita acest lucru este recomandabil sa faceti cumparaturi in timpul saptamanii. Daca este nevoie luati-va o zi libera, faceti un tur al magazinelor si rezolvati cat mai repede problema.

4. Faceti cumparaturile in grup

Nu mergeti nicidata singur la cumparaturi. Folositi-va de sfaturile prietenilor si rudelor atunci cand faceti fiecare achizitie. In fond, va fi vorba doar de serviciu cotra serviciu. O parere in plus nu strica niciodata, mai ales cand vine vorba de cadoul perfect.

5.Limitati-va numarul de cadouri

Cumparati cadouri doar rudelor si prietenilor foarte apropiati. In ceea ce priveste numarul lor, mai bine luati un singur obiect, dar mai importat, decat mai multe. Scutiti si timp si idei.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#recomandari cumparaturi sarbatori, #cumparaturi Craciun, #cadori Sarbatori , #Gucci