Gucci lanseaza o colectie de haine pentru copii

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 19:02
2015 citiri
Gucci lanseaza o colectie de haine pentru copii
www.redpassionforfashion.ro

Casa de moda Gucci si-a schimbat politica in mod semnificativ dupa ce Frida Giannini a fost numita director creativ si recent a anuntat ca va lansa o linie de haine si pentru copii.

Aceasta a declarat ca nu vrea sa stea in umbra trecutului de aceea are de gand sa isi impuna propriile idei, informeaza Million Looks.

Frida a anuntat ca in luna iunie vrea sa lanseze o colectie de haine pentru copii care va fi lansata in Italia, iar dupa asta va fi vanduta in 40 de magazine din intreaga lume.

Din 2006, designerul din spatele Gucci este talentata Frida Giannini. Numita "International Designer of the Year 2009", Frida este singura femeie designer care primeste acest prestigiu, datorita implicarii sale in realizarea si promovarea noii imagini Gucci. Asadar, daca acum cativa ani Gucci devenise un brand plafonat, acum a revenit cu un aer proaspat si impunator datorita abilitatii Fridei de a anticipa trend-urile si de a crea totul sub o viziune mistica si ultra moderna.

Ascensiunea Fridei Giannini a fost surprinzator de rapida. Nascuta in 1972, a inceput sa lucreze pentru Gucci in 2002, fiind angajata de Tom Ford ca responsabil de creatie pentru genti.

In 2004, este numita responsabil pentru intreaga linie de accesorii, iar in martie 2005 preia si segmentul de pret-a-porter.

Din punctul de vedere al creatiei efective, atat in privinta hainelor cat si in cea a accesoriilor, Frida urmareste sa scoata in lumina frumusetea naturala, atat la femei cat si la barbati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Gucci lansa colectie copii, #lansa colectie haine copii , #Gucci