Invitatie la shopping: Cum te imbraci pe canicula si ce-ti iei in poseta

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 12:05
2926 citiri
Invitatie la shopping: Cum te imbraci pe canicula si ce-ti iei in poseta

Sfaturile editorului lifestyle pentru cititorii Ziare.com

Temperaturile caniculare ne-au topit in ultimele zile, dar din pacate nu le putem folosi ca o scuza de a sta in casa, cu aerul conditionat deschis, cu un mojito in mana si citind o carte buna. Suntem nevoite sa ne achitam de datoriile zilnice oricat de cald ar fi afara.

Pentru asta trebuie sa fii "echipata" pe masura ca sa-ti asiguri confortul minim pe care poti sa ti-l procuri singura. Astfel ca am pregatit o mica lista cu sfaturi utile legate de vestimentatie si lucruri care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta in zilele caniculare.

In primul si in primul rand trebuie sa stii ca nu ai voie sa porti haine de culoare inchisa. Nu e cazul sa atragi caldura singura, cand are ea grija sa te "atace" singura. Hainele de culoare deshisa sunt potrivite pentru zilele caniculare si in plus iti vor imbunatati si starea de spirit.

Materialele recomandate in zilele calduroase sunt inul, bumbacul si matasea, daca vei purta ceva de naylon te vei incinge la propriu. De asemenea, este recomandat sa porti haine vaporoase si largi in asa fel incat corpul tau sa poata respira, nu il incorseta.

Ochelarii de soare cu factor mare de protectie iti vor fi utili pe termen scurt, pentru ca iti vor proteja pielea sensibila din jurul ochilor, iar riscul aparitiei ridurilor nedorite se diminueaza.

Inainte sa iesi din casa asigura-te ca te-ai dat cu crema de fata, dar si de corp, cu factor de protectie impotriva razelor solare. Din cauza schimbarilor climatice, soarele arde mai tare, iar pielea are de suferit. Asigura-te ca ii oferi protectia necesara.

De asemenea, poarta si o palarie de soare cu boruri largi. Vei fi in tendinte daca o vei combina cu o rochie vaporoasa inflorata si o poseta supradimensionata. Daca esti o persoana care are un stil mai lejer, poti adopta o vestimentatie alcatuita din pantaloni scurti, tricou si sandale joase.

In zilele caniculare trebuie sa acorzi o importanta aparte si incaltamintei. Daca nu vrei ca picioarele tale sa sufere, poarta sandale joase din piele naturala. Tocurile te vor face sa te simti inconfortabil, dar daca insisti, incearca platformele.

De asemenea, din poseta nu trebuie sa-ti lipseasca apa termala. Cand vei fi coplesita de caldura, iar tenul tau va parea "ofilit", apa termala te va revigora.

De asemenea, nu uita acasa servetelele umede, evantaiul, o sticla de apa plata si o pastila de calciu efervescent. In cazul in care vei avea un moment de slabiciune, calciul te va repune pe picioare si vei fi gata sa infrunti caldura.

Si, nu in ultimul rand, daca nu este neaparat necesar incearca sa nu iesi din incaperile care au aer conditionat si te feresc de razele nocive ale soarelui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#vestimentatie zile caniculare, #apa termala, #haine bumbac matase, #culori deschise, #ochelari soare , #Gucci