Topul celor mai scumpe telefoane mobile (Galerie Foto)

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 12:49
3789 citiri
Topul celor mai scumpe telefoane mobile (Galerie Foto)

O data cu avansarea tehnologiei mobile clasamentul celor mai scumpe terminale mobile din lume se schimba permanent.

Cele mai scumpe telefoane mobile din anul 2008 sunt Nokia 8800 Arte Pink, Apple Iphone, Christian Dior, Vertu Constelation, Meridiist Tag Heur, Gresso Steel, Toshiba Cosmic Shiner, Mobiado Stealth si Sagem Porsche P9521, informeaza site-ul Yupii Men's Only.

Telefonul Nokia 8800 Arte Pink costa 134,000 de dolari si designul a fost realizat de austriacul Peter Aloisson.

Este destinat, in mod special, divelor carcasa avand aur alb de 18 carate decorat cu 680 de diamante superbe, albe si roz, care insumeaza 21,5 carate.

Opulentul telefon redefineste statutul de gadget de lux, ramanand doar la alegerea celor mai bogati oameni din lume.

Telefonul Apple Iphone costa 39.600 de dolari si a fost creat de designerul londonez Alexander Amosu.

Telefonul este imbracat in diamante.

Primul telefon al designerului Christian Dior seamana mai degraba cu o trusa sofisticata de cosmetica, iar o versiunea standard costa 5000 de dolari. Daca vrei sa cumperi modelul de lux vei scoate din buzunar 27.000 de dolari.

Telefonul produs de compania Vertu Constelation costa aproximativ 7,000 de dolari si este, probabil, cel mai cunoscut brand de telefoane de lux din lume.

Design-ul este realizat din otel inoxidabil, iar pielea naturala inscriptionata cu monograma companiei este rezultatul unui proces de 4 ore.

Mobilul Meridiist Tag Heur costa arpoximativ 6200 de dolari si este creat din 430 de componente si otel inoxidabil. Carcasa este acoperita pe partea din spate cu piele de crocodil

Pentru un mobil Gresso Steel veti scote din buzunar 5500 de dolari. Otelul folosit in industria aeronautica si safirele fac din acest telefon o capodopera a companiei rusesti Gresso.

Carcasele tuturor modelelor Gresso includ lemn african, considerat special pentru ca nu putrezeste.

Mobilul Cosmic Shiner nu se distinge prea mult de modelele cu care ne-a obisnuit Toshiba si costa 4000 de dolari.

Exista totusi doua exceptii: diamantele incrustate in carcasa si faptul ca editia este limitata la 1.000 de exemplare.

Un telefon marca Mobiado Stealth valoareaza 2875 de dolari iar designul este simplu dar provocator care are la baza lumina.

Telefonul dispune de o tehnica duala pentru iluminare: de dedesubt si de deasupra, butoanelor. Exteriorul combina materiale sofisticate, in ideea de a impune un nou standard al luxului: carcasa din otel inoxidabil si aluminiu folosit in industria aeronautica, ecran Diamond Shield si taste de safir.

Modelul Sagem Porsche P9521 poate fi achizitionat la pretul de 1.900 de dolari.

Acest model cu design semnat Porsche include un sistem de verificare a amprentei utilizatorului, ca masura de securitate.

Ecranul negru si carcasa din aluminiu evoca principalele caracteristici ale masinilor Porsche.

Apasa butonul FOTO de mai jos ca sa vezi fotografiile

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#telefoane, #mobile, #pret, #scumpe , #Gucci