150 de perechi de pantofi puse la bataie intr-un concurs de Paste

Advertorial
Luni, 18 Aprilie 2016, ora 16:07
6985 citiri
150 de perechi de pantofi puse la bataie intr-un concurs de Paste

La concursul organizat de un mall bucurestean cu ocazia sarbatorilor de Paste, cumparatorii pot castiga prin tragere la sorti una dintre perechile de pantofi selectate din magazinele partenere.

Mega Mall le ofera clientilor sai sansa de a castiga una dintre cele 150 de perechi de pantofi selectate din magazinele partenere prezente in cadrul mall-ului. Astfel, acestia rasplatesc cumparaturile facute in mall si incurajeaza traditia conform careia de Paste trebuie sa porti pantofi noi.

Valoarea totala a celor 150 de perechi de pantofi oferite pe durata intregii campanii depaseste suma de 6.500 de euro.

Concursul, care se desfasoara in perioada 16.04 - 30.04.2016, se adreseaza tuturor clientilor care fac cumparaturi de minim 250 lei intr-o singura zi din Mega Mall. Acestia au sansa de a castiga una dintre cele 10 perechi de pantofi oferite zilnic.

Premiile includ incaltaminte pentru toata familia, cele 150 de perechi de pantofi fiind impartite pe categorii - femei, barbati si copii.

Modelele selectate fac parte din colectiile primavara/vara 2016 disponibile in magazine si variaza de la cele casual, la cele office sau elegante, pana la incaltaminte tip sport.

Magazinele partenere sunt: Aldo, Anna Cori, Bata, Bby, Benvenuti, Buzz, C&A, Catali, Deichmann, Hilfiger Denim, Gherasos, Il passo, Kix, Lee Cooper, Marks&Spencer, Next, Noriel, Otter, Parfois, Pepper, Shoes Couture, Sport Vision, Vans.

Mega Mall este destinatia ideala pentru cumparaturile de Paste. Cu o gama variata de produse si multe optiuni pentru fiecare, Mega Mall te ajuta sa te innoiesti, dar si sa faci cumparaturile pentru cei dragi. Si, mai mult decat atat, poti castiga si o pereche de pantofi de sezon.

Despre Mega Mall

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat in Bucuresti de grupul de investitii si dezvoltare NEPI. In urma unei investitii de 165 de milioane de euro, acesta acopera in total 230.000 metri patrati, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania.

Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de 75.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri, si gazduieste in prezent 220 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

Mega Mall aduce si o serie de premiere in retailul romanesc, care le ofera bucurestenilor experiente unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri patrati, dotata cu o piscina semi-olimpica, cinematograful Cinema City cu 14 sali si tehnologia 4Dx, un nou concept de spatii de distractii cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmarite transmisiuni sportive live, dar si un loc de joaca, adus de Gymboland, pentru copiii de toate varstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, incaltaminte, ingrijire si accesorii din tara, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti si Aldo.

Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din Romania.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#concurs Mega Mall, #concurs pantofi Mall, #concurs Paste mall , #mall