Floria semneaza decorul floristic pentru aniversarea a 9 ani Baneasa Shopping City

Advertorial
Marti, 25 Aprilie 2017, ora 15:38
11475 citiri
Floria semneaza decorul floristic pentru aniversarea a 9 ani Baneasa Shopping City

Floria, prin divizia de amenajari peisagere si prin Floria la Evenimente, a realizat proiectul floristic ce marcheaza aniversarea a 9 ani de la inaugurarea Baneasa Shopping City.

Valoarea unui proiect floristic de asemenea amploare porneste de la aprox. 300 euro/mp, in functie de cantitatea de plante si tipologia lor, si poate ajunge la peste 1000 euro/mp.

"Parteneriatul nostru cu Baneasa Shopping City a inceput cu deschiderea florariei Floria la etajul I al centrului comercial, in luna martie. Acum, cu ocazia campaniei aniversare, am adus si expertiza noastra in zona proiectelor mari de peisagistica, pentru a realiza un decor impresionant in cadrul Baneasa Shopping City", declara Andreea Uceanu, Director General Reteaua Floria.

In 2016, Floria a realizat proiecte de amenajari peisagere in valoare de peste 500.000 euro.

70 mp de "Jungla Fantastica", la parterul Baneasa Shopping City

Proiectul cuprinde amenajarea floristica pe trei zone complementare ce alcatuiesc decorul centrului comercial incepand cu 18 aprilie: rochii din plante si flori purtate de manechine suspendate, zona dedicata fotografiilor si zona principala, padurea fantastica.

Padurea fantastica, zona cea mai ampla din cadrul proiectului realizat de Floria, are o suprafata de aproximativ 70 mp si este inspirata de tematica spectacolelor Varekai ale Cirque du Soleil. Aceasta reprezinta o pregatire a vizitatorilor pentru momentul culminant al campaniei: prezentarea in avanpremiera a 3 acte din spectacolului VAREKAI by Cirque du Soleil, ce va avea loc in centrul comercial pe 2 mai.

Padurea fantastica este situata in Atrium, aceasta cuprinde peste 700 de plante din 80 de specii exotice distincte, dispuse pe 4 straturi specifice padurilor tropicale.

"Decorul pentru aniversarea Baneasa Shopping City este un nou proiect ambitios realizat de echipa Floria in zona amenajarilor floristice si peisagere, dupa proiectele de la finalul anului trecut. A fost o provocare sa transpunem in decor floral conceptul campaniei, #ShoppingDePoveste, prin crearea unor elemente inspirate din zona fantastica, precum photocorner-ul inspirat de Marile Sperante, padurea fantastica sau rochiile cu flori. A fost un proiect intens, insa rezultatul este intr-adevar spectaculos", adauga Andreea Uceanu, Director General Reteaua Floria.

La amenajarea floristica realizata de Floria pentru Baneasa Shopping City a lucrat o echipa alcatuita din 15 persoane (floristi, concept designeri si asistenti tehnici). In plus, datorita complexitatii proiectului, au fost implicate si resurse externe specializate (echipe de alpinisti).

Lucrarile de amenajare au durat 32 ore si au fost realizate in etape. Pentru zona principala (padurea fantastica) asamblarea junglei a durat 16 ore, timp in care au fost construite forme de relief, mixuri si texturi de cadre naturale, pentru a crea un efect vizual spectaculos.

Depre Floria

Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro, reteaua de florarii Floria In Strada, precum si divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 magazine in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Floria.ro, afacerea care conduce in topul vanzarilor online de flori, implineste anul acesta 7ani de existenta. Floria.ro a castigat de cinci ori titlul "Floraria Anului" la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Floria Baneasa Shopping City , #mall