Orgreen duce pe noi culmi de design conceptul de personalizare 3D centrat pe vedere

Advertorial
Marti, 17 Octombrie 2017, ora 12:45
9383 citiri
Orgreen duce pe noi culmi de design conceptul de personalizare 3D centrat pe vedere

Orgreen prezinta 12 noi modele folosind cea mai avansata tehnologie de imprimare 3D de acest tip - creand rame de designer personalizate care se potrivesc oricarei fizionomii si oricarui stil de viata. Designul este un element-cheie adaugat la platforma avangardista numita Yuniku, dezvoltata de Materialise si Hoya Vision Care Company.

Fara indoiala, imprimarea 3D are un impact puternic in procesul de inovare a produselor, creand noi posibilitati pana acum nerealizabile.

Jucand deja un rol esential in industria aerospatiala, in stilul de viata, moda, design si in multe alte domenii, Yuniku este un deschizator de drumuri in industria optica prin platforma sa de ultima generatie. Primii ochelari din lume croiti 3D centrati pe vedere.

O imprimare 3D avansata care face posibila personalizarea ramelor pornind de la parametrii optici optimi pentru o vedere fara precedent.

Un scaner special evalueaza trasaturile faciale. Software-ul avansat calibreaza pozitia optima a lentilelor pentru cea mai buna performanta vizuala.

Ramele sunt croite automat pentru a se potrivi perfect in functie de stilul dumneavoastra de viata, de pilda cum, cand si unde purtati ochelarii.

Pe ecran, tehnologia de realitate augmentata va permite sa va vedeti purtand ramele fara a le purta efectiv. Un fisier digital este generat automat, incorporand toate datele, gata pentru imprimarea 3D a ramelor dumneavoastra.

Rezultatul este o experienta vizuala incredibila si o compatibilitate personalizata - ochelari realizati cu adevarat la comanda.

A patra dimensiune - estetica rafinata

"Orgreen s-a numarat printre primii care au incorporat imprimarea 3D, pe care o foloseam de mai multi ani in procesul nostru de creare de prototipuri", spune fondatorul Henrik Orgreen. "Suntem mereu cu ochii pe evolutiile din acest domeniu si am observat ca Yuniku este cu adevarat cu un pas inaintea timpului sau.

In opinia noastra, aspectul si impresia pe care o lasa finisajele au atins un nivel ce corespunde cerintelor noastre. Materialise este un dezvoltator de varf in domeniul imprimarii 3D. Hoya este un producator de lentile de varf.

Avem astfel o excelenta oportunitate sa ne adaugam propria expertiza si sa ne alaturam celei mai avansate platforme din acest domeniu - din toate timpurile."

"Alaturi de Yuniku, pornim de la un nivel ridicat, dar este abia primul pas in explorarea posibilitatilor", adauga Orgreen.

"Noi forme, culori, combinatii, materiale, finisaje si nuante. Toate reflecta stilul distinctiv Orgreen. In viitor, acest nivel de imprimare 3D va deveni noul standard. Suntem entuziasmati sa ne aflam printre initiatorii unui intreg nou curent care va revolutiona industria."

Un nivel suprem de precizie, performanta si personalizare

In timp ce Yuniku pune in valoare unicitatea fiecarei fizionomii, cu trasaturile si expresiile sale distinctive, autoafirmarea reprezinta un element intrinsec al personalizarii.

"Personalizarea este cea mai importanta tendinta in toate domeniile de retail", spune Alireza Parandian, care conduce strategia globala de afaceri de la la Materialise, facilitand valorificarea celor mai noi tehnologii pentru a crea produse revolutionare.

"Impreuna cu Yuniku, le oferim clientilor puterea de a juca un rol crucial in personalizarea ochelarilor proprii", adauga Parandian.

"De la stilul ramelor, masura, culoare si finisaj, pana la modul optim de a raspunde nevoilor propriului lor stil de viata. Scanarea se realizeaza pe loc. Luam in calcul o varietate de parametri care sunt adaptati cu acuratete fiecarui individ. Nicio alta tehnologie de pe piata nu este capabila sa atinga un asemenea nivel de precizie, performanta si personalizare."

Yuniku redefineste abordarea opticii

Numele Yuniku reda fonetic pronuntarea cuvantului japonez "unic", onorand traditia companiei Hoya, infiintata initial in Japonia. Hoya este un pioner in industria optica, prima companie de pe piata care a introdus tehnologia realitatii augmentate si unul din liderii mondiali in ceea ce priveste precizia lentilelor.

Felix Espana este Managerul Global pentru noile media la HOYA Vision Care Company care a dezvoltat software-ul pentru Yuniku impreuna cu echipa R&D de la Materialise.

"In mod traditional, ramele reprezinta punctul de pornire, ceea ce de fapt limiteaza capacitatea de adaptare si acuratetea vederii", spune Espana.

"Cu abordarea centrata pe vedere promovata de Yuniku, rezultatul ofera o mai mare libertate de a personaliza si adapta ramele - si o vedere mai buna decat v-ati imaginat vreodata."

Yuniku redefineste abordarea opticii si in ceea ce priveste resursele. Totul se realizeaza pe masura, astfel ca singurul material utilizat este cel necesar pentru fiecare rama.

"Pentru profesionistii din domeniul ochelarilor, acest lucru inseamna ca nu exista surplus, doar mostre", explica Espana.

"Portofoliul dumneavoastra este reinnoit in permanenta. Opticienii observa deja o imbunatatire extraordinara in ceea ce priveste satisfactia clientilor, stimuland si curiozitatea altor persoane de a incerca produsele."

Orgreen va crea modele speciale pentru platforma care sa le reflecte stilul minimalist caracteristic si combinatiile inventive de culori, incepand cu 12 modele si 5 variante de culori pentru fiecare model.

Dupa parerea lui Orgreen, "Dat fiind nivelul inalt de rafinament al Yuniku, precizia vederii si capacitatea de personaliza orice rama pentru a se adapta oricarei fizionomii... ofera o personalizare desavarsita."

Despre HOYA

Infiintata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA este o companie mondiala de tehnologie si tehnica medicala si un furnizor major de tehnica medicala si produse medicale inovatoare.

HOYA isi desfasoara activitatea in domeniul medical si cel al tehnologiei informatiilor, furnizand ochelari, endoscoape medicale, lentile intraoculare, lentile optice, precum si componente esentiale pentru dispozitive semiconductoare, panouri LCD si HDD.

Avand 150 de sedii si filiale in intreaga lume, HOYA angajeaza in momentul de fata o forta de munca multinationala de peste 36.000 de persoane. Pentru informatii suplimentare, vizitati hoya.com.

Despre Materialise

Materialise incorporeaza experienta sa de peste 25 de ani in domeniul imprimarii 3D in solutii software si servicii de imprimare 3D, care impreuna formeaza structura de baza a industriei imprimarii 3D.

Solutiile deschise si flexibile propuse de Materialise permit operatorilor dintr-o gama variata de domenii, incluzand industria medicala, auto, aerospatiala, arta si design, precum si bunuri de consum, sa realizeze aplicatii de imprimare 3D inovatoare menite sa creeze o lume mai buna si mai sanatoasa.

Avand sediul central in Belgia si filiale in intreaga lume, Materialise imbina cel mai mare grup de dezvoltatori de software din domeniu si una din cele mai mari unitati de imprimare 3D din lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati materialise.com.

Despre Orgreen

"Mai putin inseamna mai mult" este deviza din spatele abordarii minimaliste pe care o adopta Orgreen in raport cu eleganta.

Culorile inovatoare, detaliile discrete si materialele exceptionale constituie trasaturile caracteristice care definesc o companie cu gandire progresista, stimulata de o curiozitate neostenita si de dorinta profunda de face totul in mod diferit.

Conceputa in Danemarca si produsa manual in mod impecabil in Japonia, Orgreen este o marca de ochelari de top cu reprezentare mondiala.

Infiintata in Copenhaga in 1997, Orgreen se comercializeaza in prezent in peste 50 de tari din intreaga lume.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#personalizare 3D rame ochelari , #ochelari