Cum reuseste un magazin online de incaltaminte sa fie o afacere de succes

Advertorial
Marti, 22 Mai 2018, ora 17:03
20144 citiri
Cum reuseste un magazin online de incaltaminte sa fie o afacere de succes

In zilele noastre pare destul de usor sa pornesti o afacere; piata, societatea, contextul sunt pregatite pentru orice tip de startup. Pana la urma societatea actuala asa se defineste, prin schimbul de servicii. Doar ca pentru unii ceea ce incepe cu o pasiune si o idee de business se transforma in scurt timp in abandon sau in plafonare.

La capitolul incaltaminte, un magazin online de profil ne demonstreaza reteta de succes. Pe numele sau pantoful-galben.ro, cu un nume atipic, a reusit totusi sa fie intriga unora, curiozitatea altora si nu in cele din urma o varianta demna de luat in seama. Insasi continuitatea acestuia pe piata de profil demonstreaza ca publicul a gasit interesanta propunerea de incaltaminte comercializata aici.

Pantoful-Galben, magazinul stilurilor diverse

O scurta analiza a acestui magazin online ne arata cum faci business de succes. Ai in primul rand nevoie de varietate. Se spune ca nu trebuie sa inventezi roata, doar sa vii cu o varianta actualizata. Se pare ca se aplica si aici. Spre exemplu se vor gasi si tipuri de incaltaminte potrivite pentru categorii de varsta trecute de prima tinerete.

Spun femeile care ajung intr-un stadiu de varsta ca se imbatranesc singure sau trebuie sa se imbrace si sa se incalte intr-un stil tineresc ce le consuma prea mult efort si energie. Insa cand piata atat ofera, te conformezi. De asemenea, sunt si cele din categoria femeilor care isi doresc investitie de nivel mediu privind incaltamintea; o pereche de pantofi dama nu trebuie sa fie o povara la achizitie.

Daca la toate aceste contexte adaugam grija pentru calitate, conturam ceea ce inseamna o colectie bogata de tipuri de incaltaminte pentru femei, de orice categorie de varsta si cu posibilitate de a investi in confort.

Cu stiluri diverse abordate, cu incaltaminte atat pentru mirese, cat si pentru toate femeile, indiferent de preferinte, pentru stilurile de zi cu zi sau elegante, Pantoful-Galben.ro demonstreaza varietatea cu care se adreseaza publicului sau.

Ce-si doresc femeile versus incaltamintea din magazine

Dintotdeauna a existat o preferinta pentru bunul gust, pentru rafinament, dar si pentru un stil practic. Este greu de definit si de rezumat ce anume isi doresc femeile si ce anume cauta. Pentru fiecare ocazie ivita, se va potrivi un altfel de stil in materie de incaltaminte.

Incaltaminte de nunta, respectiv pentru mireasa - desi am tinde sa credem ca viitoarele mirese se rezuma la alb, de fapt au infinite alegeri. Poate opta pentru ivory, nude, pantofi colorati sau sute de texturi ale albului. Cum pretentiile cresc pe masura importantei ce se acorda evenimentului, este cert ca si-ar dori sa aiba optiuni, dar mai ales alternative.

Incaltaminte casual - chiar daca este vorba de incaltamintea de zi cu zi, ce se poate asocia tinutelor mai relaxate, asta nu inseamna ca ne putem rezuma la cateva modele si tipare. Incaltamintea casual este vasta prin insasi definitia de stil. Poate fi cu toc sau nu, inchidere in siret, cu perforatii decorative sau cine stie cate alte elemente de decor. Sunt mai practici si cunosc versatilitate.

Eleganta la superlativ - cand vine vorba de incaltamintea eleganta, cumparatorul mizeaza pe ceva original. Sunt dorite modele sofisticate sau daca sunt simple atunci sa compenseze cu partea cromatica.

Linii speciale de incaltaminte - pentru cele care prefera un stil aerisit sau pentru cele cu nevoi speciale in cautare de incaltaminte ortopedica un magazin de incaltaminte trebuie sa fie o solutie a unor cereri. Cand exista si astfel de stocuri, sansele de reusita in a castiga popularitatea publicului cresc.

Spus pe scurt, dupa exemplul oferit de cei de la Pantoful-Galben.ro, este necesar poate nu un stoc infinit ci marimi diferite si modele pe masura. Un punct comun la toate tipurile de incaltaminte oferite va fi legat de calitate, iar in acest caz se refera la piele.

Incaltamintea ne insoteste mereu, este o nevoie absoluta, ca parte nelipsita din orice tinuta. Insa la simpla nevoie de pretentii de stil, publicul a invatat sa fie mai atent la alegeri. Astfel, a cautat magazine cu pontential mai mare in oferte, stocuri si stiluri. Se cauta calitate accesibila, se cauta incaltaminte deosebita si un loc care sa le cuprinda pe toate, asa cum pantoful-galben.ro inseamna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#pantoful galben, #magazin incaltaminte online , #pantofi