Cele mai noi parfumuri lansate pe care trebuie sa le incerci

Joi, 16 Iulie 2015, ora 10:00
4748 citiri
Cele mai noi parfumuri lansate pe care trebuie sa le incerci
Foto: Ziare.com

In tendintele acestui an regasim diverse categorii: unghii, par, piele, culori, vestimentatie si a venit momentul sa acordam atentia cuvenita si parfumurilor, cu precadere celor ce au fost lansate sau se vor lansa in anul 2015.

Poate inca mai suntem cu gandul la cele de mai multi ani, carora le-am jurat credinta vesnica, insa nu ar fi rau daca ne-am hotari asupra unor schimbari, asupra unei reinventari. Iata care sunt tendintele in privinta parfumurilor abia lansate sau care urmeaza sa ajunga pe piata in aceasta perioada.

Top cinci parfumuri pentru femei in 2015

1. Jean Paul Gaultier Ultra Male EDT 40 ml

Lansarea a avut loc pe 29 iunie si conform speculatiilor va avea un succes mult mai mare decat anterioarele. Jean Paul Gaultier Ultra Male promite o noua esenta mult mai intensa si cu o apropiere mai mare de tot ce inseamna modern si masculin. Acest parfum se gaseste pe linia subtire dintre delicatete si putere iesita din comun, iar ingredientele (lavanda si lemnul de vanilie) il fac combinatia irezistibila.

2. Emporio Armani Diamonds Violet EDP 30 ml

Acest parfum, lansat tot in iunie, este dedicat doamnelor si domnisoarelor si are la baza o minunatie de esente din cele mai alese fructe si flori. Este un parfum fin, delicat si in mod clar casa Armani nu dezamageste niciodata.

3. Viktor & Rolf Spicebomb Extreme EDP 50 ml

Formula a fost lansata pe piata si, desi costa putin mai mult, pretul nu este deloc exagerat avand in vedere ca promite a fi un parfum mai mult decat deosebit, destinat barbatilor. Ingredientele ce-i stau la baza si dau nota intregii compozitii sunt: grapefruitul, ardeiul iute, piperul negru, scortisoara, sofranul, vanilia si bourbonul. Mirosul transmite masculinitate si senzualitate. Este un parfum puternic, destinat barbatilor cu aceeasi calitate.

4. Estee Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent EDT 100 ml

Aceasta varianta nu se lasa mai prejos cand vine vorba despre intensitate si durabilitate; sa nu mai vorbim de miros. Noua formula nu va face altceva decat sa venereze fiecare centimetru de piele. Are la baza ingrediente ca bergamota, mandarin si lemn de santal, care va vor scoate la suprafata toate instinctele si tot ce inseamna feminitate si delicatete.

Ce nu stiai despre parfum

5. Cartier La Panthere Eau de Parfum Legere

Notele ce stau la baza acestei compozitii sunt moscul, gardenia, trandafirul, irisul si vanilia. Dupa cum v-ati dat seama este un parfum floral, dulce si deja foarte apreciat. Emana putere, lumina si este perfect conceput pentru femeile sofisticate, femei de afaceri ce calatoresc mai tot timpul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#parfumuri lansate 2015, #parfumuri 2015, #tendinta parfumuri, #parfumuri noi , #parfum