Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Black Friday: care sunt categoriile de produse care au cel mai mare succes?

Advertorial
Miercuri, 12 Septembrie 2018, ora 15:57
7758 citiri
Black Friday: care sunt categoriile de produse care au cel mai mare succes?

Black Friday este denumirea zilei care da startul cumparaturilor de iarna si isi are originea in America. Aceasta are loc dupa Ziua Recunostintei, adica in a patra vineri din luna noiembrie.

Pe parcursul anilor, insa, s-a transformat in altceva si a devenit cunoscuta ca fiind o seara in care comerciantii scad drastic preturile la produsele lor. Cu alte cuvinte, cateva ore in care au loc reduceri masive la diferite categorii de produse.

Peste tot in lume, Vinerea Neagra a devenit un prilej pentru ca oamenii sa isi achizitioneze lucrurile pe care si le doreau, cheltuind mult mai putin. Si in Romania, aceasta "sarbatoare" este asteptata cu nerabdare, iar producatorii si frunizorii se bucura de incasari record, de la an la an!

Descopera care sunt punctele de interes ale romanilor intr-una dintre cele mai faimoase perioade de reduceri:

Articole vestimentare si incaltaminte

Magazinele online au adoptat cu succes aceasta practica de marketing si ofera preturi foarte mici la majoritatea, daca nu chiar la toate produsele pe care le comercializeaza.

Chiar si pana la seara Black Friday, pe site-uri precum Incaltaminte Fashion te poti bucura de reduceri si lichidari de stoc la articolele de vara si nu numai!

Avantajul acestei perioade scurte in care preturile scad semnificativ este faptul ca poti achizitiona inclusiv piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru sezonul rece, fara sa iti dai bugetul peste cap.

Acesta este momentul in care romanii aleg sa isi reinnoiasca garderoba de iarna cu produsele pe care au pus ochii inca de la aparitia colectiilor noi in online sau in magazinele fizice.

Bijuterii, accesorii si produse cosmetice scumpe

Pentru cei care viseaza sa detina ceasuri, obiecte pretioase sau parfumuri scumpe, Black Friday reprezinta o buna oportunitate de a intra in posesia acestora. Exista multe magazine online care au in oferta produse de brand, la care promotiile vor fi accesibile in aceasta seara.

Persoanele din Romania achizitioneaza atat pentru ele, cat si pentru cei dragi, sub forma unor cadouri, lucruri pe care in mod normal poate nu si le-au fi permis.

Electronice si electrocasnice

In tara, Vinerea Neagra este faimoasa pentru reducerile foarte mari in ceea ce priveste aparatura electrica. Produsele care, in general, au preturi destul de piperate, pot fi achizitionate acum foarte ieftin.

Multe persoane fac economii inca din luna septembrie pentru a-si putea cumpara telefoane, laptopuri, televizoare sau frigidere la care viseaza de mult timp. Furnizorii si managerii magazinelor de profil sunt constienti de acest lucru, asa ca isi maresc stocurile si pregatesc oferte tentante in urma carora vor obtine un profit insemnat! Acestia prefera sa vanda numeroase produse la preturi mai mici, decat foarte putine la pretul lor initial.

Categoriile mentionate in articol sunt cele care au cel mai mare succes in Vinerea Neagra. Desi mai sunt cateva saptamani pana atunci, daca iti doresti si tu sa profiti de reducerile majore, poti incepe inca de pe acum sa cauti produsele care te intereseaza si sa iti pregatesti o lista pe care sa o bifezi, dar si sa faci economii pentru a-ti permite tot ce vrei!

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#reduceri online, #Black Friday reduceri , #reducere