Boxing Day: Britanicii s-au calcat in picioare pentru reduceri

Joi, 26 Decembrie 2013, ora 16:37
2880 citiri
Boxing Day: Britanicii s-au calcat in picioare pentru reduceri

Mii de cumparatori din Marea Britanie au stat joi la cozi dis de dimineata, la temperaturi scazute, pentru a beneficia de reducerile de 50% de Ziua Cadourilor.

Magazinele Next s-au deschis la 6 dimineata, avand la usi mii de clienti care au facut cozi in toiul noptii pentru a prinde reducerile de 50%, anunta Daily Mail.

La magazinul Selfridges din Londra, vanatorii de chilipiruri au inceput sa formeze o coada inainte de miezul noptii de Craciun pentru a cumpara produse de lux la preturi reduse, iar atunci cand usile s-au deschis, ei s-au calcat practic in picioare, pentru a pune mana pe produsul "vanat".

Magazinele au oferit mancare si divertisment cumparatorilor pentru a celebra startul vanzarilor de Craciun. La Harrods, vanzarile de Craciun au inceput cu ciocolata calda si mancare servita pe canapele de majordomi. Astfel, cumparatorii care stateau la cozi au beneficiat de gustari si s-au bucurat de muzica unui cvartet si au urmarit un spectacol al cunoscutului magician Dynamo.

Magazinele Selfridges si Liberty ofera bunuri reduse cu 10%, in timp ce Next si Marks & Spencer practica reduceri de pana la 50%.

Fortele de securitate au fost aduse la Selfridges, pe Oxford Street, pentru a-i inconjura pe cumparatorii care stateau la coada. Un purtator de cuvant al magazinului a declarat ca a inceput sa se formeze o coada de la ora 23.30, miercuri seara.

Cozi mari s-au format si la magazinele brandurilor Gucci, Mulberry si Prada, cu un numar important de cumparatori, multi dintre acestia fiind turisti chinezi.

In jur de 117 milioane de persoane au intrat miercuri pe site-urile reilerilor britanici. Pana la sfarsitul lunii decembrie, se estimeaza ca aceste site-uri vor fi vizitate de trei miliarde de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Ziua Cadourilor Marea Britanie, #reduceri magazine Marea Britanie, #reduceri Marea Britanie , #reducere