Vezi ce reduceri te asteapta la magazinele de haine (Galerie foto)

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 20:30
7400 citiri
Vezi ce reduceri te asteapta la magazinele de haine (Galerie foto)

Am auzit ca pe 15 ianuarie se da startul reducerilor prin magazine, asa ca am pornit intr-o mica incursiune pentru a vedea concret ce inseamna acest lucru. Am mers in cateva centre comerciale din Bucuresti si am vazut intr-adevar, pe toate vitrinele, semne mari ce promit haine mai ieftine cu pana la 70%.

In mall-ul Baneasa, spre exemplu, nu era magazin pe care sa nu scrie ca ofera reduceri, media fiind undeva la 40 de procente fata de pretul de dinainte. Acestea sunt valabile pentru colectiile vechi, de care la inceputul iernii aproape ca nu te puteai apropia.

Spre exemplu, la Zara, unde preturile sunt in general destul de piperate, poti gasi o haina groasa si cu 150 de lei sau rochite si bluze pana in 100 de lei noi. Acest magazin nu a scazut doar preturile la haine, ci si la incaltaminte, o pereche de ghete costand cu 50-70 de lei mai putin decat acum cateva luni.

Si la H&M daca poposesti s-ar putea sa faci o mica afacere, caci acolo vei gasi bluze si la 30 de lei, dar si accesorii precum genti, curele, fulare, palarii si chiar bijuterii. In plus, este un magazin unde poti merge cu intreaga familie, caci si barbatii isi vor gasi suficiente lucruri mai ieftine, iar un copil il poti imbraca si incalta cu 200-250 de lei.

Daca mergi la magazine care oricum sunt destinate tinerilor, deci sunt mai permisive pentru buzunar, aproape nu iti va veni sa crezi ca majoritatea bluzelor sunt undeva la 30-40 de lei, iar nicio fusta sau vreun pantalon nu trece de 80 de lei.

Pentru a vedea daca aceasta magie a preturilor se intampla peste tot, astfel incat sa nu bati drumul degeaba, am mers si la Bucuresti Mall si la magazinul Unirea, unde am observat exact acelasi lucru.

Curios este, insa, ca desi cei care vand haine le fac sa fie cat mai accesibile, oamenii nu se inghesuie sa cumpere. Desi era sambata seara, magazinele erau destul de goale, cei mai multi oameni fiind ingramaditi la etajul unde sunt restaurante si alte locuri de servit masa si nici prea multe plase nu erau in bratele celor care colindau centrele comerciale.

Totusi, trebuie sa tii cont ca te poti imbraca pentru restul iernii acesteia si iti poti achizitiona obiecte de vestimentatie chiar si pentru anul viitor, la jumatate de pret, asa ca este indicat sa dai o raita si sa vezi ce iti place.

Cei care sunt interesati de haine sport pot merge la magazine precum Adidas, Puma, Nike sau Intersport. Iti poti alege bijuterii, esarfe si diverse alte accesorii de la Meli Melo sau Accesorize, haine pentru copii si viitoarele mamici de la Baby Petit, Miniblu sau Mothercare.

Femeile ce vor sa se imbrace pentru serviciu sau un eveniment elegant pot apela la La Femme, House of Art, Liza Panait, Musette, Nissa.

Tinerii isi vor gasi blugi, tricouri si haine tineresti cu reduceri intre 20 si 70% la Berska, New Yorker, Stradivarrius, Calvin Klein, Kenvelo, Koton, Pull and Bear sau Orsay.

Nici ofertele la pantofi nu sunt de neglijat, caci vei gasi optiuni foarte bune la Benvenuti, Leonardo, Office Shoes. Si magazine rpecum Sephora, Bamboo, sau cele in care gasesti produse de amenajare a casei, precum Zara Home, sunt in pas cu ofertele.

Perioada reducerilor va dura pana pe 29 februarie in magazinele din toata tara, dar este bine sa te grabesti si sa mergi la cumparaturi pana nu va afla toata lumea si vei ramane fara produsele pe care poate ti le doresti de mult timp.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#reduceri magazine, #reduceri haine, #recuceri haine iarna, #reduceri ianuarie , #reducere
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Daca se sparg vitrinele, in Bucuresti v-a fi reducere 100%.