Sandale de 140.000 de euro, cu diamante si pietre pretioase roz (Galerie foto)

Sambata, 28 Mai 2011, ora 21:50
4423 citiri
Sandale de 140.000 de euro, cu diamante si pietre pretioase roz (Galerie foto)
Foto: Il Giornale del Lusso

Pe durata desfasurarii Festivalului International de Film de la Cannes, celebrul covor rosu pe care pasesc vedetele a avut cinstea sa fie calcat in picioare de o pereche de sandale unice in lume.

Fotografii revistelor de lux s-au intrecut sa surprinda cu acest prilej gleznele fine ale manechinei Anja Rubik, incaltate cu o adevarata pereche de bijuterii: sandalele realizate de Chopard in colaborare cu Zanotti, doua nume care se bucura de o atentie indiscutabila din partea tuturor vedetelor internationale, relateaza Il Giornale del Lusso.

Sandalele unicat sunt impodobite cu pietre pretioase si au fost adjudecate la licitatie cu un pret astronomic pentru un astfel de articol: 140.000 de euro, suma donata integral in scopuri caritabile organizatiei AMFAR pentru lupta impotriva virusului HIV.

Sandalele fac sa paleasca de invidie pantofiorii de cristal ai Cenusaresei din poveste, fiind decorate cu 84 de diamante (22,12 carate) si peste 600 de alte pietre pretioase in diferite nuante de roz si inaltandu-se pe tocuri de 12 cm.

Modelul unicat prezinta si o pereche de cercei in aur rosu de 18 carate, impodobiti de asemenea cu pietre pretioase, care sunt atasati la curelusele sandalelor, ce se pot transforma la randul lor in bratara.

Cum a luat nastere aceasta pereche de sandale-bijuterii? Iata explicatia oferita de Caroline Gruosi-Scheufele, co-presedinte in cadrul Chopard:

"Compania noastra sustine AMFAR de multa vreme, in special cu prilejul traditionalei serate de gala de la Cannes. Anul acesta am dorit sa le oferim sprijin cu o idee originala, care a inceput sa prinda contur cand l-am intalnit pe Giuseppe Zanotti si am avut ocazia sa cunosc creatiile sale.

Aceasta pereche de sandale reprezinta expresia a doua forme de manufactura pe care firmele noastre le stapanesc la perfectiune, dar si un mod incantator de a sustine o cauza nobila din partea cumparatorului lor".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Chopard Zanotti sandale unicat, #sandale lux Cannes , #sandale