Afla care sunt avantajele pe care ti le ofera o masina de spalat cu uscator si cum o alegi pe cea mai buna

Joi, 11 August 2016, ora 10:00
2695 citiri
Afla care sunt avantajele pe care ti le ofera o masina de spalat cu uscator si cum o alegi pe cea mai buna

Voi stiti in trecut cum se spalau rufele? La valtoare (un cos facut din lemn prin care trece apa raului cu putere) ori direct la rau, folosind maiul, iar in loc de detergent ori alte tipuri de substante utilizate in prezent, in trecut se foloseau cenusa si sapunul facut in casa (stii tu, sapunul ala rezultat din fierberea grasimilor in soda caustica - exista si in prezent gospodarii in care se foloseste acest sapun).

Cu timpul evolutia a inceput sa isi faca simtita prezenta, iar in momentul de fata avem la indemana atat de multe aparate pe care le putem folosi pentru a ne mentine rufele curate incat nici nu stim pentru care sa optam.

Lasam la o parte curatarea chimica (care face parte dintr-o cu totul alta categorie) si trecem direct la metodele pe care le putem folosi in propria casa, ca de exemplu folosirea unei masini de spalat rufe. Totusi, aici nu facem referire la o masina de spalat simpla, ci la una cu uscator.

De ce ai vrea sa cumperi o masina de spalat rufe cu uscator pentru tine si familia ta? Motive sunt foarte multe, iar unele dintre ele cu siguranta le stii si tu.

Gandeste-te ca pe perioada iernii este destul de greu sa iti usuci hainele dupa spalare (mai ales daca stai la bloc si uscatoria este aproape tot timpul ocupata) ca sa nu mai spunem ca dureaza destul de mult (sunt foarte mici sansele ca tu sa poti purta o haina in aceeasi zi in care ai spalat-o. Iata asadar cateva dintre motivele pentru care se merita sa cumperi si tu o astfel de masina de spalat.

Pe langa faptul ca te ajuta sa ai niste haine spalate, curate si gata de a fi purtate intr-un timp record, este ideala pentru a economisi timp (practic cea mai importanta resursa pe care o avem - care nu se mai poate recupera), iar pe langa timp economisim si spatiu (pana nu de mult era posibila doar cumpararea separata a unui uscator de rufe - deci trebuia sa gasesti loc pentru amandoua, care de cele mai multe ori aveau dimensiuni asemanatoare).

Desigur, exista si unele limite in ceea ce priveste partea de uscare a unei masini de spalat cu uscator, in sensul ca acesta nu se va ridica niciodata la nivelul de performanta al unui uscator clasic.

Cu toate acestea, pot fi trecute cu vederea cu usurinta aceste minusuri, mai ales daca stam sa ne gandim la multitudinea de avantaje oferite.

Este foarte placut sa iti poti spala rufele, iar in timpul aceluiasi program ele sa fie si uscate si gata de a fi purtate.

Trebuie scos in evidenta totusi ca si preturile sunt unele pe masura, nefiind chiar foarte accesibile pentru multi, dar, inca odata spun, merita pe deplin.

Cum stii ca ai ales cel mai bun model de masina de spalat cu uscator?

In primul rand, fiind vorba de un model cu uscator, va trebui sa fii atent nu doar la capacittea de spalare, ci si la capacitatea de uscare a masinii.

Aici nu trebuie sa iti faci griji atunci cand observi ca valorile nu coincid, din moment ce, dupa cum spuneam mai sus, exista cateva limitari, iar capacitatea mai mica la uscare este una dintre ele.

Dupa asta, viteza de centrifugare este urmatoarea caracteristica la care o sa te uiti atent, pe lista fiind adaugate si numarul de programe, consumul energetic si nivelul de zgomot.

Mai merita a aminti ca este de preferat sa fie prezent si un termostat ori un senzor de umiditate, fiind destul de important tinand cont ca avem parte de un model cu uscator inclus. Ce fac mai exact cele doua? Vor ajuta la oprirea uscatorului fix in momentul in care hainele tale sunt complet uscate.

De ce este importanta prezenta lor in dotarea acestuia? Pentru ca in acest mod nu o sa stai cu grija ca obiectele tale vestimentare vor avea de suferit.

Continut sponsorizat

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#masina spalat rufe uscator, #uscare rufe masina , #shopping online