Afla de ce trebuie sa ai aplicatia Shopador pe telefonul tau

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 09:49
1678 citiri
Afla de ce trebuie sa ai aplicatia Shopador pe telefonul tau

In ultima vreme, in Romania au aparut tot mai multe magazine de haine online. De fapt, in prezent se numara peste 150 de magazine online de imbracaminte in toata tara.

Acesta este un lucru foarte bun pentru cei care obisnuiesc sa faca cumparaturile de haine online. Totusi, fiind atat de multe magazine de imbracaminte pe piata, este foarte probabil sa cunosti doar unele, fara a sti ca anumite magazine au produse mult mai bune la preturi mult mai convenabile. Problema este ca nu ai auzit de ele inca.

De asemenea, nu poti sti in timp real cand aceste magazine au reduceri sau anumite campanii atragatoare de care trebuie sa auzi. Aici te ajuta aceasta aplicatie: Shopador.

Shopador este o aplicatie + website unde se posteaza atunci cand magazinele de care trebuie sa stii vin cu diferite campanii promotionale. Astfel vei vedea anunturi de genul: "Magazinul X ofera transport gratuit in acest weekend pentru orice comanda!" sau "Magazinul Y a redus preturile cu 50% la toata categoria de rochii!".

Aceste anunturi sunt insotite de un buton care te va duce direct la pagina cu produsele care se afla la promotie.

Poti opta pentru a primi notificari push atunci cand apar aceste anunturi importante. De asemenea, poti alege sa primesti anunturi doar de la magazinele care te intereseaza, adaugand aceste magazine la favorite.

Un alt lucru folositor pe care poti sa il faci cu aceasta aplicatie este sa cauti magazine in functie de categoria de produse care te intereseaza. Astfel, poti alege ca aplicatia sa iti arate doar magazinele care vand rochii sau tenisi Converse sau orice alta categorie de produse te intereseaza.

Alegand o anumita categorie, aplicatia iti va arata o serie de magazine in cea mai buna ordine. De exemplu, cand vei cauta rochii de seara, o sa iti apara o lista cu magazine ca Dy Fashion, Depochic, Fashion Agenda etc.

Aplicatia Shopador se poate descarca gratuit de pe AppStore sau de pe Google Play.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Shopador aplicatie cumparaturi, #Shopador magazin haine online , #shopping online