Numarul romanilor utilizatori de internet, doritori sa achizitioneze produse online, este in continua crestere

Advertorial
Luni, 20 Martie 2017, ora 13:09
4209 citiri
Numarul romanilor utilizatori de internet, doritori sa achizitioneze produse online, este in continua crestere

Acestia profita de faptul ca internetul le ofera varianta mai simpla, mai comoda, de a putea compara preturile, de a se informa cu privire la caracteristicile fiecarui produs listat in oferte si, nu in ultimul rand, profita de posibilitatea ca acestea sa le fie aduse la domiciliu, de cele mai multe ori cu plata la livrare.

Importanta detaliilor oferite de site/magazinul online

Produsele din categoria aer conditionat sunt cuprinse intr-o gama foarte variata, ele fiind distribuite atat de catre importatori, cat si de re-distribuitorii acestora. Pe site-urile acestora, doritorii au la dispozitie caracteristicile detaliate ale aparatelor de aer conditionat de tip SPLIT (split de perete, multisplit, consola), pentru uz rezidential, dar si aparate care se preteaza indeosebi pentru spatii comerciale (de tip Caseta, Duct, Coloana, tavan / podea).

Pentru solutii de climatizare industriala, potentialii clienti au posibilitatea de a naviga prin ofertele unui grup restrans de site-uri de specialitate.

Cum aleg magazinul online?

De regula, magazinele online cu profil Aer Conditionat au afisate atat produsele (aparatele), preturile si specificatiile tehnice ale acestora, dar si detaliile legate de Livrare, Garantie si Instalare.

Avantajul pe care ar trebui sa-l cautati intr-un magazin online este instalarea cu echipe proprii. Astfel, in cazul eventualelor defectiuni, firma de la care ati achizitionat echipamentul raspunde solicitarilor in perioada de garantie al acestuia. Nu veti putea beneficia de acest atu in cazul in care instalarea aparatului se face de catre o alta firma decat cea de la care l-ati achizitionat.

Mai mult decat atat, trebuie sa tineti cont de asumarea raspunderii beneficiarului, in cazul unor eventuale accidente de munca produse in timpul instalarii aparatului de catre echipe nespecializate. Asadar, recomandarea noastra este sa alegeti magazinul online care va ofera si garantia instalarii conforme si profesioniste.

De asemenea, exista o diferenta majora intre site.urile de profil si cele generaliste. Cele din urma se bazeaza pe volum, ofera mai putine informatii si in general isi externalizeaza serviciile de livrare si montaj.

Cum aleg aparatul de aer conditionat?

Pentru a beneficia de avantajele consilierii directe si dedicate cu privire la achizitionarea aparatului, primul pas ar trebui sa fie reprezentat de identificarea site-ului pe care veti gasi afisate, in detaliu, pretul, instalarea cu echipe proprii, livrarea si caracteristicile tehnice ale aparatelor.

De asemenea, asigurati-va ca site-ul respectiv are afisate toate datele de Contact: numele firmei, adresa, numerele ei de telefon.

Data infiintarii firmei care detine site-ul nu garanteaza calitatea serviciilor, dar este un element de luat in considerare.

Toate aceste detalii prezente pe site sporesc increderea in serviciile firmei.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#aparat aer conditionat, #comana aer conditionat , #shopping online