(P) Alege sa cumperi rapid, la preturi mici, de pe magazinul online go4deals.ro

Advertorial
Vineri, 06 Mai 2016, ora 15:22
7409 citiri
(P) Alege sa cumperi rapid, la preturi mici, de pe magazinul online go4deals.ro

Oamenii au devenit din ce in ce mai stresati, mai aglomerati si cu tot mai putin timp liber, insa tehnologia a reusit sa creeze un echilibru care sa ii multumeasca pe toti.

In ziua de azi, lumea a luat din ce in ce mai multa amploare practica la cumpararea si de vanzarea de bunuri sau servicii in cadrul internetului.

La ora actuala, go4deals.ro este magazinul online ce realizeaza cu succes acest lucru, astfel ca, toti cei care il acceseaza au de castigat extrem de multe beneficii ce tin atat de bugetul redus, cat si de timpul scurtat.

Ce este E-Commerce si de ce este atat de popular?

Cunoscut sub numele de E-Commence sau de Electronic Commence, se defineste o practica ce are in prim plan vanzarea si cumpararea diferitelor servicii sau produse prin intermediul internetului.

Cum aceasta ramura a luat din ce in ce mai mult amploare in ziua de azi, majoritatea oamenilor le revine mult mai usor sa realizeze cumparaturile online, decat sa strabata un oras intreg pentru a-l gasi pe cel potrivit.

Internetul este imens, iar acest lucru poate fi usor observat doar analizand ofertele ce sunt disponibile pe piata virtuala, precum si a preturilor extrem de avantajoase ce nu mai pot fi gasite in niciun alt loc.

Pagina web www.go4deals.ro este solutia ideala pentru dezvoltarea oricarui timp de afacere, insa si pentru achizitionarea produselor de uz casnic.

E-Commerce este locul in care sensul de baza consta in acelasi lucru ca si in cazul tranzactionarii traditionale unde cumparatorii si vanzatorii vin impreuna pentru a face afaceri.

Nu este de mirare ca activitatile de vanzare si cumparare au cunoscut o crestere semnificativa, tocmai pentru ca este usor de observat cat de multe milioane de euro sunt cheltuite pe internet.

Cu toate ca statele asiatice se afla in topul celor mai numeroase tranzactii online, si in Romania s-a lansat in anul 1997 primul magazin online E-Commerce care s-a dovedit a fi un adevarat succes.

Daca inainte nu toata lumea avea acces la internet, in ziua de azi, cumparatorii sunt intr-un numar din ce in ce mai mare, ceea ce inseamna ca si investitiile sunt pe masura.

Specialistii prevad un succes de mare anvergura acestui domeniu, avand in vedere ca este o latura a comertului extrem de puternica in anul 2016.

Comertul electronic este foarte bine dezvoltat in prezent, insa nu toti oamenii sunt la curent cu tot ceea ce presupune asta. Cu toate acestea, exista 5 mari grupe de tranzactii comerciale online.

  • E-Commerce B2B presupune tranzactiile ce au loc intre doua companii. Acestea se pot realiza doar cu ajutorul unui portal B2B ce functioneaza exact ca un magazin online, diferenta constand in faptul ca se adreseaza doar persoanelor juridice.

    Cu toate acestea, rolul este de a prezenta celor interesati ofertele cu privire la produsele si serviciile pe care compania respectiva le detine.

Acest tip de comert functioneaza extrem de usor, astfel ca, in cadrul portalului B2B compania furnizoare isi prezinta produsele sau serviciile pe care le ofera, impreuna cu preturile, detalii informative si stocurile disponibile.

  • E-Commerce B2C reprezinta cel mai bun lucru care s-a intamplat vreodata pe internet. Aceasta continua sa creasca furtunos, cu fiecare zi ce trece, tocmai pentru ca achizitiile ce au loc in plan virtual se multuplica de la o zi la alta.

Acest tip de comert implica vanzarea directa catre client prin internet. Datorita faptului ca este o aplicatie extrem de flexibila, oricine poate cu usurinta sa isi personalizeze specificul afacerii, precum si restul detaliilor.

Datorita numarului semnificativ de informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de firma pentru client, acesta are parte de achizitie la un pret extrem de accesibil.

  • E-Commerce C2B este o inversare completa a modelului B2C ce ii da sansa clientului sa ofere bunuri sau servicii catre companii, iar acestea la randul lor sa plateasca pentru achizitii.

Datorita modului sigur si rapid prin care pot achizitiona ceea ce isi doresc, firmele au ocazia sa comunice extrem de usor cu clientii.

Cu toate ca pagina web www.go4deals.ro este extrem de populara si de vizitata, exista o securitate crescuta ce le permite vizitatorilor sa execute tranzactiile in perfecta siguranta, fara a le fi afectate intr-un fel sau altul serviciile, produsele sau afacerile.

  • E-Commence B2E pune accent pe companiile ce ofera produse sau servicii angajatilor lor intr-un mediu intranet. Aceasta metoda este utilizata pentru automatizarea proceselor de lucru legate de angajatii firmei.

Exemplele de aplicatii B2E pot fi observate in managementul politicii de asigurari online pentru angajati, oferite si de programul de recompense pentru angajati.

  • C2C presupune construirea unei punti de tranzactie intre doi sau mai multi consumatori implicati. Licitarea online poate fi considerata a fi o foarte buna forma in care consumatorii au infiintat vanzarea de bunuri si servicii pentru terti, menite sa ii ajute sa liciteze si sa castige elementul sau serviciul specific.

    Clientii au ocazia sa negocieze preturile ce sunt initial impuse, astfel ca, intr-un final toti ajung sa fie multumiti.

Uriasele avantaje ale comertului electronic

Disponibilitatea permanenta reprezinta un mare beneficiu ce revine atat vanzatorilor, cat si cumparatorilor. Acest sistem de E-Commence care a devenit extrem de popular si in Romania, este disponibil 24/7.

Acesta nu tine cont de sarbatorile legate, de pauze sau de ora inchiderii. Indiferent de ora, data sau ziua in care se doreste a se efectua tranzactii, acest lucru poate fi posibil extrem de rapid si de facil.

De cele mai multe ori persoanele foarte ocupate care au afaceri sau parintii care au in crestere un copil mic nu au timpul necesar pentru a se deplasa in cadrul unui magazin fizic, dar apeleaza cu incredere la mediul online.

Accesul global presupune utilizarea acestor tipuri de tranzactii din orice loc al lumii. De altfel, poate fi accesat cu maximum de usurinta de catre oricine, atata timp cat are la indemana posibilitatea de a intra pe internet.

Tranzactiile pot fi manipulate prin internet instantaneu, fara a necesita timpi mari de raspuns.

Persoanele interesate de anumite servicii sau produse sunt extrem de rapid puse in contact cu respectivii comercianti.

Acestia vor oferi suficiente informatii utile care sa il determine pe potentialul cumparator ca serviciile sau produsele pe care le ofera sunt de cea mai buna calitate.

Datorita faptului ca si preturile pot fi negociate, beneficiarul are extrem de multe beneficii de castigat, ce il vor face cu siguranta sa revina la aceasta metoda pusa la dispozitie de go4deals.ro.

Raportul dintre cost si eficienta este unul extrem de avantajos, astfel ca, nu este de mirare numarul impresionant de persoane care apeleaza cu incredere la aceste tranzactii online. Cele mai multe dintre procedurile de tranzactionare pot fi automatizate, fara a fi nevoie de o interventie umana.

Pentru cumparatori, aceasta metoda este extrem de accesibila, avand in vedere ca preturile sunt mult mai scazute comparativ cu cele din cadrul magazinelor fizice, dar si timpul tranzactiei este mult mai scazut.

Mai mult de atat, fiecare produs sau serviciu in parte care este oferit spre vanzare, beneficiaza de suficiente informatii utile care sa descrie in detaliu fiecare aspect.

Posibilitatea de a atasa imagini, prezentari sau demonstratii video atrage extrem de multe persoane interesate.

In acest fel, clientii primesc suficiente date care sa ii convinga de buna stare a produsului sau serviciului de care este interesat.

Aceasta strategie nu il ajuta doar pe cumparator, ci si pe comerciant, caci majoritatea clientilor opteaza pentru achizitionarea acestor tipuri de produse care sunt prezentate cat mai real posibil.

Cele mai moderne produse la preturi accesibile

Magazinul online go4deals.ro ofera o gama larga de produse ce stau la dispozitia tuturor persoanelor interesate de preturi mici si de o calitate de exceptie.

Cum piata online a luat in ultimii ani o viteza destul de mare, comerciantii au inceput sa ofere spre vanzare extrem de multe categorii de produse si servicii ce pot fi achizitionate foarte usor.

In ziua de azi, majoritatea romanilor se declara mai fascinati de cumparaturile online decat de cele din cadrul magazinelor fizice, tocmai pentru ca au de castigat mult mai multe beneficii astfel.

Pe langa preturile mici si timpul economisit, aceasta pagina web ofera informatii consistente ce tin de intrebuintarile produsului, materialele din care sunt confectionate produsele, precum si date tehnice esentiale.

Tocmai datorita acestor lucruri, fiecare client beneficiaza de suficiente exemple menite sa il convinga daca respectivul obiect merita sa fie achizitionat sau nu.

Go4deals.ro ofera spre vanzare produse din categoria telefoanelor mobile, a camerelor de supraveghere si securitate, a ingrijirii personale, a produselor auto, a celor de casa si gradina, precum si multe altele.

Datorita faptului ca pentru echipa din spatele site-ului este extrem de importanta multumirea clientilor, aceasta ofera in permanenta promotii extrem de ofertante.

In aceasta categorie se afla un cuantul semnificativ de produse, printre care se numara si casca bluetooth cu ochelari, ham de caini pentru control, saltea cu masaj si incalzire infrarosu, sonerie fara fir, ceas de masa, halat de baie si multe altele.

In momentul in care clientul s-a hotarat cu privire la un produs anume, acesta il comanda doar completand rapid 3 campuri ce necesita un numar de telefon, o adresa de e-mail, precum si numele. Intr-un timp scurt, imediat ce comanda este efectuata, va fi livrata in locatia dorita.

Persoanele care considera aceasta metoda mai putin accesibila au ocazia sa comunice telefonic comanda pe care doresc sa o efectueze. De altfel, informatiile suplimentare care sunt dorite a fi primite sunt comunicate de catre angajatul call - center care va prelua apelul telefonic.

O metoda extrem de avantajoasa ce permite clientilor sa beneficieze de produsul dorit la un pret extrem de accesibil a devenit din ce in ce mai populara si nu inceteaza sa ia amploare de la o zi la alta, si anume, comertul electronic sau cu ajutorul internetului.

Timpul economisit si informatiile suficient de consistente redau acestei metode de tranzactionare online extrem de multi clienti si adepti care se declara de-a dreptul incantati. Prin urmare, Go4deals.ro reprezinta principalul aliat al cumparatorului in anul 2016.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#magazine oline, #comert online, #go4deals oferte online , #shopping online