(P) Cum sa cumperi vin online - puncte cheie pentru identificarea celor mai bune surse

Advertorial
Joi, 26 Mai 2016, ora 14:08
10773 citiri
(P) Cum sa cumperi vin online - puncte cheie pentru identificarea celor mai bune surse

Cumparaturile online sunt deja la ordinea zilei. Fie ca vorbim despre electrocasnice, produse cosmetice sau alimentare. Vinul nu face exceptie.

Cumparaturile online iti ofera marele avantaj de a economisi in primul rand timp cu drumul pana la supermarket, dar si cu parcurgerea rafturilor cu produse.

Online e mai simplu: dai o cautare sau folosesti filtrele din webshop puse la dispozitie de catre comercianti, compari produse instant si desigur nu trebuie sa le cari pana acasa, ti le aduce curierul la usa.

Cum decizi insa care e cea mai buna sursa petru achizitia vinurilor?

1. Evalueaza portofoliul de vinuri pe care il are fiecare magazin.

Sunt doar etichetele comune pe care le gasesti si la magazinul din colt sau exista o selectie variata, cu descrieri si referinte? Sigur varianta din urma e de preferat.

Alege intotdeauna magazinul care ofera si informatii despre produsele pe care le comercializeaza, iti ofera sugestii si nu iti pune la dispozitie doar un catalog cu preturi.

2. Termeni si conditii.

Inainte de face efortul sa iti pui produsele in cos verifica daca exista o comanda minima, care sunt conditiile pentru returnarea produselor, respectiv modalitatile de plata.

Daca informatiile referitoare la oricare dintre cele de mai sus lipsesc poti sa mergi cu incredere la urmatorul magazin de vinuri.

Acelasi lucru il poti face si daca iti este impusa o comanda minima. Nu ar trebui sa iti impuna nimeni cat sa cumperi si la ce pret.

3. Costurile de transport sunt de asemenea foarte importante, mai ales daca ai o comanda mai mare.

Un comerciant respectabil iti va oferi gratuitate la transport, daca depasesti o anumita suma la cumparaturi, iar pentru ca aceasta suma variaza de la un magazin la altul fa o evaluare rapida si vezi unde ai cele mai avantajoase conditii.

4. Promotiile pot fi de cele mai multe ori factorul decisiv atunci cand alegi un magazin in locul altuia.

Nu trebuie neaparat sa fii vanator de promotii, dar daca magazinul are un sistem de abonare la newsletter sau macar o pagina de Facebook, cel mai simplu este sa te abonezi si sa urmaresti cand sunt anuntate promotiile. Reduceri de pret pot fi chiar la ordinea zilei.

5. Relatia cu clientii o poti testa doar dupa prima comanda, dar modul in care ti se raspunde si vei fi tratat ca si client va decide daca vei mai plasa si a doua comanda la acel magazin de vinuri.

Trebuie sa ti se raspunda prompt, sa ti se ofere informatiile solicitate si sigur nici bonusurile la comenzile mari nu vor fi uitate.

"Fidelizarea clientilor" nu sunt doar vorbe in vant. Conteaza mai mult decat orice promotie sau facilitate la costurile de transport.

Comerciantul trebuie sa faca tot posibiliul pentru ca experienta ta sa fie una cat mai pozitiva astfel incat sa revii cat mai curand, dar si sa recomanzi prietenilor magazinul de vinuri nou descoperit.

ReWine.ro este cel mai nou magazin de vinuri din online-ul romanesc si isi propune nu doar sa ofere una dintre cele mai variate selectii de vinuri, dar si sa devina o importanta sursa de informare pentru clienti.

In urmatoarele luni, ReWine isi propune sa ajunga la un portofoliu de circa 1.000 de etichete de vinuri atent alese.

Cu scopul de a-i incuraja pe clienti sa experimenteze vinuri noi, cei de le ReWine ofera in fiecare zi un vin la pret redus.

Nu in ultimul rand, cei care se aboneaza la newsletter beneficiaza de o reducere de 15% la prima comanda plasata.

De retinut este si ca toate comenzile ce depasesc 150 de lei beneficiaza de transport gratuit.

Urmareste noutatile ReWine pe site sau pe pagina de Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#magazin vinuri online, #vinuri online comanda , #shopping online