Petreceri zglobii si confortabile in pijama plusata

Advertorial
Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 15:08
12819 citiri
Petreceri zglobii si confortabile in pijama plusata

Indiferent de varsta pe care o ai, petrecerea in pijamale cu popcorn, pizza, filme romantice, secrete soptite pe sub paturi si rasete pana tarziu in noapte nu isi pierde prospetimea si farmecul.

Gasca ta de fete va aprecia, cu siguranta, o seara mai altfel de weekend, fara sandale incomode, machiaj elaborat si muzica asurzitoare.

Daca esti mamica, poti imbraca o vesela pijama dama plusata (modele minunate gasesti aici https://mondris.ro/pijamale) si sa organizezi, alaturi de copilul sau copiii tai, cea mai "tare" seara a saptamanii.

Evenimentul tau informal va avea succes daca pregatesti atent si din timp fiecare detaliu. Ai nevoie de:

  • invitatii haioase
  • o tematica nastrusnica - nu este obligatorie, dar adauga savoare si haz petrecerii
  • o vestimentatie corespunzatoare - chiar si intr-un cadru privat, nu este cazul sa te prezinti in haine decolorate sau uzate
  • mancare delicioasa
  • o lista cu activitati amuzante
  • filme sau seriale care sa impace toate gusturile

Voia buna, umorul si atitudinea relaxata sunt insa ingredientele de baza, care asigura reusita oricarei intalniri intre prietene.

Scurt ghid de stil pentru o tinuta impecabila in pijamale pentru femei

Aparent este usor sa iti construiesti ansamblul vestimentar necesar pentru a te destine, la tine acasa, in compania unor persoane dragi tie.

Doamnele si domnisoarele atente la imaginea lor stiu ca designerii au pus la punct cateva principii de baza pentru a purta, cu eleganta, hainele pentru dormit.

Principiul numarul 1 - Decenta este unul din principalele atuuri ale femeii puternice

In linistea propriului dormitor, esti libera sa te odihnesti in lenjerie intima si un tricou cu sau fara maneci. Totusi, nu este recomandat sa apari la o petrecere in pijamale acoperita doar de un chilot din dantela si un maiou stramt, mai ales daca printre invitate se numara si colege de la birou.

Alege piese de imbracaminte lejere, comode, in ton cu tendintele actuale, asa cum gasesti pe Mondris.ro. Un compleu plusat cu pantaloni plini de inimioare si bluza cu inscriptie jucausa este o solutie inspirata, ideala pentru poze zurlii.

Nu confunda decenta cu pijamalele din material sintetic ieftin sau cu demodata camasa de noapte a bunicii.

Principiul Numarul 2 - Poarta incaltaminte practica, fara toc

Papucii de casa pufosi, tip catel, pisica sau unicorn, ciorapii antiderapanti, balerinii imblaniti sau botoseii tricotati se vor "intelege" de minune cu tinuta ta de odihna.

Pastreaza-ti pantofii de casa cu toc foarte inalt sau cu platforma si decorati cu puf, strasuri ori fundite pentru momentele in care doresti sa fii senzuala.

Principiul Numarul 3 - Foloseste accesoriile potrivite momentului

Cerceii supradimensionati, siragurile de margele si bratarile voluminoase te vor incomoda. Totusi, este pacat sa renunti la micile elemente care fac diferenta dintre o infatisare banala si una originala. Astfel, te poti afisa cu:

  • bentite din bumbac sau dantela
  • ochelari pentru vedere cu rame "funky"
  • ochelari de dormit
  • sosete calduroase din lana
  • bigudiuri, poate si un fileu pentru par
  • o boneta de noapte sic

Atat timp cat te simti in largul tau, adauga si un ursulet din plus sau perna ta preferata.

Principiul Numarul 4 - Machiaza-te foarte discret

Intr-un ambient prietenos, cu o placuta nota domestica nu este necesar sa te fardezi. Insa daca trusa de infrumusetare iti face cu ochiul, opteaza pentru un machiaj cat mai natural. Nu iti "tencui" fata cu straturi groase de pudra si uita de genele false si lungi.

Evidentiaza-ti buzele cu un ruj sau un luciu de buze nud, roz pal sau in nuante moderate de portocaliu. Ascunde-ti cu abilitate cearcanele, acneea si punctele negre sub o pelicula fina de fond de ten. Foloseste un rimel de calitate superioara pentru a atrage atentia asupra ochilor. Tusul si creionul dermatograf sunt pentru o iesire in club sau pentru o cina, la ceas de seara, intr-un restaurant cu pretentii.

Principiul Numarul 5 - Aranjeaza-ti parul intr-o coafura simpla

Buclele care cad perfect pe umeri, impletiturile complicate si suvitele rasucite cu multa migala sunt superbe, dar inadecvate alaturi de o pijama de dama plusata, printuri simpatice, tricouri simple din bumbac sau pantaloni scurti de dormit. Parul prins intr-un coc lejer sau intr-o coada de cal voit dezordonata iti vor completa aspectul intr-un mod cat se poate de firesc.

Intregeste-ti imaginea cu un zambet stralucitor, un parfum suav si pofta de distractie!

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#petrecere pijamale, #pijamale plusate , #shopping online