S-a dovedit stiintific ca lumanarile atrag buna dispozitie si veselia fiecarei persoane

Advertorial
Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 17:08
28094 citiri
S-a dovedit stiintific ca lumanarile atrag buna dispozitie si veselia fiecarei persoane

(P) Lumanarile aprind, stralucesc si cheama la relaxare pe oricine, alunga intunericul si creeaza o stare de visare.

Lumanarile pot fi realizate acasa sau pot fi achizitionate din magazine tip bricolaje sau de pe internet tocmai pentru ca vin in forme diferite, marimi si culori ideale pentru a impodobi frumoasele festivaluri de arta sau ocazii speciale.

Pentru ca aceste atuuri sa fie pe deplin dezvaluite de produse parfumate si frumos decorate, magazinul online lumanaresele.ro ofera o varietate de lumanari din ceara, pentru nunti, botezuri, aniversari speciale sau pentru decorul locuintei, mizand de fiecare data pe creativitate si preturi accesibile.

Si nu doar lumina calda pot raspandi aceste produse, atat de frumos create si desenate, ci si parfum in aer, tocmai pentru ca au o calitate aparte.

Mirosul pe care il emana aceste lumanari este unul deosebit, special pentru fiecare categorie si gama, in realizarea lumanarilor parfumate utilizandu-se peste 150 de tipuri de uleiuri esentiale.

Aromaterapia creata cu ajutorul lumanarilor si al uleiurilor esentiale

Dupa cum sugereaza si numele, aromaterapia imbina mirosuri unice, naturale cu anumite stari interioare ale intregului corpul uman.

Aceasta terapie este utilizata in cazul persoanelor suprasolicitate, obosite sau care se afla in recuperari medicale. Si, cu toate acestea, aromaterapia oferita de lumanarile parfumate are o serie de beneficii fizice si psihologice, ce nu pot fi combatute cu alte tratamente.

Aroma emisa de lumanarile parfumate, precum si relaxarea oferita in timpul serilor de aceste produse caracterizeaza linistea interioara a unei persoane.

Cu ajutorul lumanarilor parfumate se creeaza un cerc al relaxarii, al linistii depline si calmului, fiind cea mai buna alternativa in domeniul medicinal, al acelor pacienti care se confrunta cu probleme de sanatate ale sistemului nervos.

Aproape toate uleiurile esentiale utilizate in confectionarea lumanarilor parfumate sunt caracterizate prin proprietati unice, printre care antiseptice, anti-inflamatorii, de alinare a durerii, de alinare a depresiei si de conferire a unei stari de relaxare pentru cei care sufera de insomnii.

De asemenea, lumanarile sunt un bun remediu pentru a atenua problemele psihologice ce tin de anxietate, depresie si tensiune, fiind un mijloc ideal de imbratisare a calmului dupa o saptamana dificila la locul de munca, dupa cum dezvaluie un studiu realizat de catre medicii psihoterapeuti din America.

In cadrul site-ului cu renume, lumanaresele.ro, cei interesati pot alege dintr-o gama variata de nuante, mai exact 12 nuante placute si inedite, precum si din 30 de variante de parfumuri dulci si tandre, cea mai inflacarata mireasma pentru relaxarea proprie sau pentru un cadou inedit cuiva drag.

De aceea, posibilitatea ca un client sa isi creeze singur lumanarea dorita cu ajutorul produsului WaxSandDart - disponibil pe site - devine indeplinita, astfel ca, fiecare dorinta, in termeni de preferinte, comoditate si accesibilitate a preturilor sa fie fructificata la maxim.

"Personalizati-va camera cu lumanari decorative, cu lumanari parfumate si cu tot felul de lumanari, in cele mai ciudate, frumoase si atragatoare forme, pentru ca intreg spiritul se va simti mai viu. Lumanarile pe care le aducem in atentia publicului si a consumatorilor sunt creatii unice, tocmai pentru ca ne punem intreaga creativitate si imaginatie la incercari si provocari noi pentru a le oferi clientilor produse uimitoare, menite sa schimbe starea de spirit cu orice prilej", dezvaluie managerul de vanzari al magazinului online lumanaresele.ro.

Lumanaresele.ro ofera diversitate in lumanari decorative

Menite sa inspire o seara romantica, sa sustina relaxarea si buna stare de bine, lumanarile regasite in gama magazinului online lumanaresele.ro au modele inspirationale, de la desene abstracte, animale si natura si pana la modele florale.

Fiecare dintre aceste categorii de lumanari sunt personalizate, decorate si inscriptionate manual, pentru ca fiecare client sa isi gaseasca starea de care are nevoie in propria locuinta.

Si nu doar de lumanari decorative pentru dormitorul personal sau camera de living este vorba la Lumanaresele, ci este vorba si despre lumanari din ceara de palmier, lumanari pentru nunta si botez, lumanari pentru Paste, lumanari pentru sarbatorile de iarna sau lumanari pentru persoana iubita, menite sa simbolizeze flacara eterna a afectiunii si increderii.

Cu alte cuvinte, nu este moment mai potrivit decat a achizitiona lumanari pentru decor, dar si pentru a reprezenta un dar din inima, cu inspiratie si lumina pentru oricare membru al familiei, prieten sau partener de viata.

"Lumanarile isi fac simtita prezenta in viata fiecaruia dintre noi, iar preturile accesibile nu ne indeamna decat sa ne regasim coltul de rai de care avem nevoie, linistea, relaxarea si odihna pentru fiecare zi din viata. Lumanarile sunt un impuls la atragerea starii de bine, aromaterapie si imbratisarea unei lumi parfumate, cu tot felul de mirosuri, arome si esente din natura. Le puteti comanda doar din cadrul site-ului nostru, la cele mai avantajoase preturi", dezvaluie echipa Lumanaresele.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#lumanari online, #lumanare nunta, #lumanare botez, #lumanari aromaterapie , #shopping online