Stilul unei locuinte poate fi dat chiar si de scaunele de bucatarie alese

Advertorial
Miercuri, 18 Mai 2016, ora 14:52
5259 citiri
Stilul unei locuinte poate fi dat chiar si de scaunele de bucatarie alese

Daca va doriti o locuinta amenajata in stil propriu, va trebui sa investiti timp, bani si multa rabdare.

Pentru ca nu poti face totul in scurt timp, in prima faza se recomanda rasfoirea publicatiilor de specialitate din mediul online deoarece acestea te pot inspira, iti pot oferi sugestii si mai multe variante de producatori sau firme de la care poti cumpara tot ce ai nevoie pentru casa ta.

Este esential de retinut faptul ca o locuinta se poate diferentia de alta prin detaliile la care proprietarul a fost atent.

Bineinteles ca este foarte importanta mobila dintr-o incapere, insa detaliile constau si in alte piese de mobilier, elemente care fac parte din decor, dar si accesorii si obiecte multifunctionale.

Pentru ca nici o incapere nu este multifunctionala cum este bucataria, este bine sa avem in ea toate conditiile necesare unui mediu util, dar si placut. De aceea, scaunele de bucatarie sunt adesea cumparate pentru a servi mesele din zi, insa acestea pot face parte si din decorul unei bucatarii, putand impresiona prin valoarea lor.

In functie de stilul pe care te-ai decis sa-l adopti in aceasta incapere, te poti orienta catre scaune de bucatarie care sa se potriveasca cu aceasta. Unele persoane au curajul sa combine mai multe stiluri in aceeasi incapere, insa nu orice se poate potrivi.

Spre exemplu, daca stilul adoptat este unul minimalist realizat din tonuri de alb, negru si bej, se pot achizitiona cateva scaune de bucatarie puternic colorate. Se poarta culorile tari, aprinse, intense. Verdele, galbenul, rosul si albastrul pot reprezenta o alegere ideala, in special in cazul spatarelor realizate in aceste culori, in combinatie cu cadrele din otel cromat.

Daca se doreste sa se pastreze o linie simpla, se poate opta pentru scaunele de bucatarie albe, contrastul fiind dat de electrocasnice sau alte elemente de decor.

Pentru stilul clasic, oamenii isi pot alege scaune de bucatarie din lemn masiv. Ele pot fi lacuite sau chiar colorate, cele din urma fiind o combinatie intre vechi si modern intrucat stilul recent mizeaza pe culorile tari. Mai mult, materialul din care aceste scaune de bucatarie au fost confectionate este de asemenea important.

Degeaba ti-ai ales un model frumos daca acesta nu va rezista in timp. De altfel, confortul la bucatarie este fundamental. Cu totii ne dorim sa luam masa intr-un mediu care ofera conditii comode si placute.

Chiar daca ne aduc aminte de vremurile de mult apuse, scaunele de bucatarie cu tapiterie au fost reinventate. Acestea sunt promovate de designeri de interior si au preturi destul de piperate. Exista insa si variante mai ieftine, pentru care poti opta in functie de bugetul alocat pentru acestea.

Este adevarat ca de multe ori te gandesti si la numarul de scaune pe care trebuie sa le cumperi. In cazul in care ai o bucatarie de marime medie, iti poti achizitiona patru scaune de bucatarie.

In acelasi timp, in cazul in care vei avea musafiri si va trebui sa extinzi masa, iti poti face o rezerva de inca 3-4 scaune de bucatarie simple, le poti comanda online, importatorscaune.ro fiind unul dintre magazinele mari de unde le poti achizitiona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#scaune bucatarie, #scaun interior, #scaun online , #shopping online