3 site-uri din Romania la care merita sa apelezi

Advertorial
Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 13:10
8426 citiri
3 site-uri din Romania la care merita sa apelezi

Piata afacerilor din Romania este in continua ascensiune, iar in ultimii ani, odata cu dezvoltarea Internetului si aparitia magazinelor online, este tot mai dificil pentru o persoana care isi doreste sa isi deschida un business sa gaseasca "poarta" catre succes. De ce? Motivul este cat se poate de simplu.

In fiecare domeniu de activitate exista nenumarate companii care isi desfasoara activitatea, asa ca singura cale catre un business profitabil este sa vii in ajutorul oamenilor cu servicii de calitate.

In cele ce urmeaza, iti prezentam 3 site-uri din domenii foarte diferite, care au reusit sa se faca remarcate si sa fie apreciate datorita produselor sau serviciilor oferite.

eMenatwork.ro

eMenatwork.ro este o platforma online ce vine in ajutorul persoanelor care au nevoie de produse utile pentru casa si gradina, fie ca e vorba despre materiale de constructii, corpuri de iluminat, becuri economice, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare, fie despre usi de interior, garduri, hidroizolatii sau ventilatoare. eMenatwork.ro, divizia online a grupului Menatwork, este solutia ideala in cazul in care iti doresti sa gasesti un site cu o gama foarte variata de produse, acesta oferind peste 5.000 de articole realizate de producatori de top la nivel international.

In plus, daca alegi sa comanzi pe eMenatwork.ro, livrarea se va face intr-un timp foarte scurt, astfel incat tu sa te bucuri cat mai rapid de produsele achizitionate.

FixMyPC.ro

Schimband total domeniul de activitate, un alt site care a reusit sa castige increderea oamenilor prin serviciile de calitate pe care le pune la dispozitie este FixMyPC.ro. Cu o experienta de 8 ani pe piata IT din Romania si cu un portofoliu amplu de clienti, FixMyPC este o firma ce ofera servicii precum externalizare si mentenanta IT pentru companii, administrare servere, cablare structurata, retelistica, recuperare date HDD, audit IT si multe altele.

Calculatoarele au fost virusate? Echipamentele IT nu mai functioneaza? Ai nevoie de consultanta si indrumare din partea unor specialisti in domeniul IT? Apeleaza la echipa FixMyPC!

Amalia.ro

Magazinul online amalia.ro comercializeaza sute de produse destinate atat femeilor care isi doresc sa fie mereu aranjate si cochete, dar si saloanelor de infrumusetare si make-up artistilor. Aici se gasesc truse de machiaj profesionale ieftine cu pana la 180 de nuante de fard incluse, kit-uri complete pentru manichiura (oja semipermanenta in culori deosebite, aplicare unghii false, sabloane de constructie, pile si freze speciale, accesorii pentru unghii, lampi UV/LED cu lumini ultraviolete), instrumente pentru epilat, precum si aparatura pentru dotarea saloanelor cosmetice.

Pe site-ul amalia.ro gasesti mereu reduceri si preturi promotionale la o multime de produse. De asemenea, reprezentantii companiei au pregatit un blog unde poti sa citesti sfaturi si trucuri utile de make-up si frumusete.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#site uri produse femei, #shopping site uri produse femei , #stiri shopping