Cum intretinem bijuteriile placate cu aur?

Advertorial
Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 11:26
69636 citiri
Cum intretinem bijuteriile placate cu aur?

Daca nu bijuteriile sunt cele mai de pret accesorii ale femeilor, atunci care sa fie oare? Nu e nevoie sa ne mai gandim la un raspuns, pentru ca stim deja ca majoritatea femeilor dezvolta o pasiune pentru bijuterii, in special pentru bijuteriile de aur, inca de la varste foarte fragede. Si cine le-ar putea invinui? Adesea bijuteriile din aur sau colectiile de bijuterii suflate cu aur reprezinta adevarate piese de arta!

O bjuterie plina de eleganta si stil, asa cum sunt modelele de bijuterii placate cu aur, poate face orice femeie sa se simta speciala. Iar la astfel de accesorii, stim din experienta ca nicio femeie nu vrea sa renunte prea usor. Ca sa poata fi pastrate pentru un timp indelungat insa, ele au nevoie de o atentie sporita atunci cand vorbim despre ingrijire si curatare.

Pentru a prelungi aspectul stralucitor pe care bijuteriile il au la inceput nu trebuie sa depunem un efort prea mare, insa trebuie sa respectam cateva reguli simple care ne vor garanta succesul. Iata, asadar, cateva sfaturi esentiale pentru a mentine stralucirea colectiei tale de bijuterii placate cu aur.

1. Ai grija la manuirea lor! Daca vrei sa nu le deteriorezi, te sfatuim sa manuiesti bijuteriile cu foarte mare atentie. Evita loviturile bruste si contactul cu materiale aspre sau abrazive. Manifesta o atentie sporita fata de inele, pentru ca acest tip de accesorii sunt cele mai frecvent expuse pericolului de deteriorare din cauza produselor de curatare. De altfel, cel mai indicat ar fi sa scoti bijuteriile inainte de contactul cu apa sau cu produsele pentru ingriirea corpului, precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri sau lotiuni.

2. Unde pastram bijuteriile? Locul de depozitare este printre cele mai importante aspecte atunci cand ne dorim sa pastram bijuteriile intacte. Asadar, cel mai bine este sa depozitam bijuteriile in ambalajul original sau intr-un saculet realizat dintr-un material foarte moale, care le va proteja de zgarieturi.

3. Curatarea bjuteriilor placate cu aur. Suprafata acestor bijuterii nu trebuie in niciun caz curatata folosind carpe din materiale aspre sau abrazive. Este de ajuns sa stergem periodic suprafata bijuteriilor cu o carpa moale, pentru a le mentine stralucirea originala.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#bijuterii placate aur , #stiri shopping