Cum si de unde alegem o bicicleta de calitate la un pret accesibil

Advertorial
Marti, 20 Decembrie 2016, ora 17:05
5864 citiri
Cum si de unde alegem o bicicleta de calitate la un pret accesibil

Chiar daca bicicletele reprezinta o modalitate simpla si eficienta de a face sport, in ultimul timp se poate spune ca au devenit un trend, ceea ce e extraordinar de bine. Pe langa faptul ca atat adultii, cat si copiii se recreeaza in timp ce muschii lucreaza, aceasta reprezinta o adevarata sursa de sanatate.

Dat fiind faptul ca bicicletele joaca un rol atat de important in viata tuturor, cei de la Maryon au decis sa ofere spre comercializare nu doar biciclete Merida, ci si multe alte modele adorate de iubitorii de sport.

Cu toate acestea, misiunea fiecaruia devine destul de ingreunata atunci cand se porneste in cautarea unei biciclete care sa corespunda anumitor standarde, ceea ce e si perfect normal. Totusi, pentru ca alegerea acesteia sa fie realizata cat mai rapid si mai eficient, e necesar sa se urmareasca anumite elemente.

De ce trebuie sa se tina cont in alegerea unei biciclete?

Dat fiind faptul ca in cadrul magazinului online piese-accesorii-biciclete.ro este prezentata o gama larga de modele de biciclete, decizia fiecaruia devine si mai greu de luat. Totusi, daca se va tine cont de anumiti parametri, niciodata nu se va regreta achizitia facuta.

Cu toate ca bicicleta Merida este favorita multor persoane, exista si multe alte brand-uri celebre ce sunt indragite de clientii fideli ai magazinului online piese-accesorii-biciclete.ro.

Totusi, care sunt criteriile in functie de care se alege o bicicleta? Toate cele ce urmeaza sunt dedicate in special celor incepatori, care nu sunt siguri cu privire la modelul bicicletei pe care trebuie sa il aleaga, astfel incat sa li se potriveasca pe deplin.

  • Scopul - reprezinta un aspect deosebit de important de care chiar trebuie sa se tina cont atunci cand se porneste la cumparaturi. Pentru a nu regreta decizia luata, este esential sa se aiba in vizor care e scopul principal in achizitionarea unei biciclete. Va fi aceasta destinata plimbarilor lejere prin oras sau pe munte? In functie de toate aceste aspecte, se va urmari si cumpararea produsului potrivit, care sa multumeasca pe deplin din toate punctele de vedere.

Modelele bicicletelor pentru plimbari lejere, precum si a celor de munte difera enorm de mult, tocmai de aceea, trebuie sa se urmareasca cu maximum de strictete acest aspect. De exemplu, rotile bicicletelor pentru munte sunt mult mai groase in comparatie cu cele destinate plimbarilor prin oras.

  • Bugetul - reprezinta un aspect de care fiecare cumparator in parte tine cont, iar cei de la piese-accesorii-biciclete.ro sunt la curent cu astfel de informatii. Tocmai din acest motiv, in cadrul acestui magazin online se ofera spre comercializare modele diversificate de biciclete la preturi extrem de variate. Acest lucru ii permite fiecarui client in parte sa isi achizitioneze un produs care sa il multumeasca pe deplin nu doar din punct de vedere al bugetului investit, ci si al calitatii.

Cu toate acestea, pe site sunt disponibile modele populare de biciclete Merida ce pornesc de la suma de 950 RON. In plus, promotiile sunt la ordinea zilei pe piese-accesorii-biciclete.ro. De exemplu, bibicleta FELT SIX 7 Gloss Black 15.5" ce inainte avea pretul de 2.450 RON, acum poate fi achizitionata pentru suma de doar 1.449 RON, ceea ce reprezinta intr-adevar o buna investitie de care clientii chiar tin cont.

  • Designul - oricat de nesemnificativ ar putea parea pentru unii, pentru altii este chiar important designul bicicletei. In functie de sexul fiecaruia, dar si de nuantele preferate, se va alege si aspectul bicicletei. Cert e ca la piese-accesorii-biciclete.ro se gaseste o gama larga de modele diverse, ce satisfac in totalitate preferintele oricarui client, indiferent cat de pretentios este.

Plimbarile devin mult mai placute atunci cand bicicleta corspunde standardelor in totalitate. Asadar, e foarte important sa se urmareasca inclusiv design-ul bicicletelor.

Preturi accesibile si plati in rate fara dobanda

Pe langa faptul ca preturile sunt extrem de accesibile pentru fiecare persoana care se afla in cautarea unei biciclete de calitate, platile se pot face chiar si in rate, fara a se achita si o dobanda. Acest lucru este apreciat de un numar impresionant de clienti, care s-au aratat a fi extraordinar de entuziasmati de aceasta oferta.

De altfel, toti cei care se afla in posesia unor anumitor tipuri de carduri, au ocazia sa isi achite platile produselor cumparate chiar si in 12 rate fara dobanda.

Asadar, pentru o viata mult mai sanatoasa si pentru o silueta de invidiat, bicicletele sunt intr-adevar o buna investitie. Pentru acest lucru, cei de la piese-accesorii-biciclete.ro sunt dornici sa ofere spre vanzare modele diversificate de biciclete, dar si o serie larga de accesorii din aceasta arie.

Date de contact

Adresa: Maryon PRO VELO Buzau, str. Haiducului, nr 1

Telefon: 0338.405.612

Program info. clienti: Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#magazin online biciclete, #accesorii biciclete magazin online , #stiri shopping