Plimbari confortabile iarna si sfaturi de la nichiduta.ro

Advertorial
Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 15:53
4444 citiri
Plimbari confortabile iarna si sfaturi de la nichiduta.ro

(P) Obiect nelipsit din categoria celor specifice iernii, saniuta este cea care ne face sa fim copii la orice varsta. Una dintre bucuriile iernii o reprezinta plimbatul cu sania sau alunecarea lina pe derdelus cu sania usoara care "fuge parca zboara". Pentru adulti si copii saniuta este mijlocul de transport sau jucaria favorita in anotimpul alb.

Adesea alegerea unui cadou pentru o familie cu un copil mic, de pana in 3 ani reprezinta o problema. Va sugeram sa alegeti un cadou inedit, o saniuta nou aparuta pe piata romaneasca si special creata pentru copiii cu varsta de pana in 3-4 ani. Acest tip de saniuta prezinta o serie de avantaje de care va beneficia atat copilul, cat si parintii acestuia.

Dintre modelele de saniute comercializate in magazine dar si on line va prezentam modelul "Saniuta Tako Sprint Reindeer cu saculet imblanit". Aceasta saniuta poate fi utilizata de cand copilul are 7 luni, pana cand va implini 3-4 ani. Este accesorizata cu maner, spatar inalt si saculet de iarna. Aceste accesorii sunt detasabile, astfel incat atunci cand cel mic are independent in a conduce saniuta, dupa 2, 5 ani, aceste elemente pot fi inlaturate.

In acea perioada saniuta poate fi utilizata ca mijloc de deplasare inarna, putand fi trasa de un adult sau chiar de copil, sau poate fi folosita individual de acesta. Pentru protectia mainilor adultilor, manerul are un manson calduros.

Spatarul saniei se poate detasa independent de manerul de impingere si are centura de siguranta pentru perioada in care copilul este mic sau foarte mic pentru a se deplasa singur cu saniuta.

Pentru protejarea corpului bebelusului si a copilului mic, saculetul este ideal. Are husa impermeabila din poliester cu gauri pentru aerisire, iar captuseala este groasa.

Protectia celui mic de vant si ninsoare se realizeaza cu o copertina retractabila si rabatabila. Structura rezistenta din metal vopsit in camp electrostatic si sezuta din lemn asigura confortul dorit in timpul plimbarilor in zilele sau serile de iarna, dar si cand este folosita la derdelus de copilul de 3-4 ani.

Greutatea maxima suportata este de 90 kg, astfel incat poate fi utilizata si de catre adult impreuna cu copilul cu scopul de a-l invata sa o foloseasca in mod individual.

O alta varianta de saniuta ce poate fi utilizata de la 7 luni pana cand cel mic implineste 5 ani este modelul "Sanie cu maner si sac de iarna Gold". Structura acestei saniute este din aluminiu rezistent, sezuta din scanduri din lemn de fag si este accesorizata cu spatar si maner pentru confortul celui mic, dar si pentru usurinta deplasarii.

Saculetul colorat care asigura confortul termic al copilului, este realizat din lana de oaie cu captuseala impermeabila si are centuri de siguranta pe ambele parti. Usoara datorita structurii de aluminiu, asigura stabilitatea si usurinta in deplasare datorita dimensiunilor generoase ale sezutei si a latimii sinelor de alunecare.

Pentru copiii de 2-4 ani un model de saniuta special conceput este "Snow Tiger Comfort". Aceasta poate fi folosita ca mijloc de deplasare in plimbarile din zilele de iarna, dar la fel de bine poate fi manevrata de copil pe derdelus sau alte spatii amenajate. Are spatar si maner detasabil, iar suprafata sezutei este accesorizata cu strat suport antialunecare. Este realizata din plastic dur, marginile intarite cu fibre metalice si este foarte usoara.

Pentru siguranta copilului atunci cand se afla pozitionat pe spatar, se pot utiliza centurile de siguranta din lateralele spatarului, iar daca acesta prefera, pentru confortul propriu, isi pozitioneaza picioarele pe lateralele suport in timpul deplasarii sau alunecarii pe zapada. Deoarece nu este dotata cu saculet de protectie pe timp de iarna, in cazul in care doriti, acesta se poate achizitiona separat.

Greutatea maxima admisa este de 60 kg, iar dimensiunile generoase ale suportului pentru sezuta asigura spatiu suficient pentru doi copii sau un copil si un adult. Este sania ideala pentru a dobandi abilitati de a conduce saniuta pe derdelus. Este disponibila in variantele rosu si albastru.Pentru mai multe modele accesati www.nichiduta.ro.

"Saniuta Piccolino" se adreseaza copiilor ce au intre 7 luni si 4-5 ani. Poate fi achizitionata in varianta saculet rosu, verde sau albastru. Structura sa este din metal cromat vopsit in negru, iar suportul pentru sezuta este din lemn de fag. Are spatarul si manerul detasabile, astfel incat sa poate fi utilizata in plimbarile cu copilul in aer liber pe timp de iarna, sau cand acesta mai creste, sa o poata folosi singur pentru a se distra pe derdelus sau in alte spatii amenajate. Saculetul protector pentru corp are fermoar pentru a-l introduce pe cel mic in spariul calduros, dar si cu snur pentru a proteja intregul corp de frugul iernii. Saculetul are textura impermeabila ce inveleste o captuseala calduroasa si orificii pentru centurile de siguranta. Este o saniuta fiabila ce poate fi impinsa sau trasa cu franghia rezistenta din fata si suporta o greutate de 90 kg. Cand copilul are peste 2 ani, parintii il pot invata cum sa manevreze singur saniuta si sa dobandeasca abilitatile necesare alunecarii pe derdelus si franarii cu ajutorul picioarelor.

Pentru cei car eprefera saniuta din lemn, o varianta de acest tip paote fi achizitionata si on line. Este vorba despre "Sania lemn cu sac imblanit albastru". Are spatar detasabil din lemn pentru confortul copilului de pana in 2 ani in timpul plimbarii. Talpile au sine de platbanda metalica ce ajuta la alunecarea usoara pe zapada pufoasa sau batatorita. Finisajele sunt realizata cu lacuri ecologice care protejeaza lemnul de umezeala. Rezistenta structurii este garantata de esenta lemnoasa, fag, din care este confectionata. Saculetul protector are blanita calduroasa si o husa impermeabila ce se inchide cu fermoar.

Este accesorizata cu centura de siguranta cu prinderea sub saniuta, iar mansonul din spate permite prinderea cu capse de spatarul saniei.

Cand cel mic va creste, saniuta cea usoara este ideala pentru a invata tainele alunecarii si franarii pe zapada sau pe partie. Greutatea suportata de saniuta este de 75 kg. Puteti constata ca se poate utiliza concomitent de catre doi copii. Poate fi doar trasa cu franghia montata in fata.

Pentru familiile care au gemeni sau doi copii cu varste apropiate, "Saniuta Double Vintage" este alegerea perfecta. Cadrul din metal cromat are un suport cu lungimea corespunzatoare fixarii a doua cosulete in care sunt plimbati bebelusii sau copiii mici in zilele de iarna.

Asezarea lor se face fata in fata, astfel incat prin impingerea saniutei cu manerul sau tractarea acesteia cu sfoara rezistenta. Acest model de saniuta este accesorizat cu sapatare individuale si cu salteluta de protectie pentru sezuta.

Daca doriti, i se pot atasa saculeti caldurosi de protectie pentru unul sau ambii copii. Odata cu cresterea copiilor, spatarele si manerul se detaseaza, devenind o saniuta incapatoare ce poate fi folosita si de catre trei persoane concomitent. Structura metalica si suportul pentru sezuta realizate din lemn de fag suporta o greutate de 110 kg.

Un alt model utilizabil de la 7 luni pana la 5-6 ani este "Sanie din lemn Baby Dreams Rider". Structura este din metal vopsit in camp eletrostatic, suportul din lemn de fag, iar spatarul detasabil asigura confortul copilului de pana in 2 ani in timpul plimbarilor in zilele de iarna. Nu are maner de impingere, in schimb este accesorizata cu franghie rezistenta pentru tractiune. Suporta o greutate de 90 kg, astfel incat este ideala si pentru a-l invata pe copil tainele alunecarii, conducerii si franarii pe zapada. Acest model este disponibil si pentru tractarea a doi copii, avand spatare individuale pozitionate in aceeasi directie de deplasare. Acestui model de sanie i se poate adauga saculetii pentru protectie termica in culoarea dorita.

O saniuta cu un design deosebit si finisaje de exceptie ce poate fi utilizata pentru copiii de la 7 luni la 4-5 ani, este modelul "Piccolino DeLux cu Saculet".

Cadrul saniutei este din metal rezistent, iar sezuta din plastic dur. Este accesorizata cu spatar metalic prevazut cu centura de siguranta pentru copiii de pana in 2 ani si cu maner reglabil pe inaltime dotat cu manson calduros pentru mainile persoanei care impinge saniuta. Saculetul este generos ca dimensiuni, are fermoar, este captusit cu blana calduroasa si invelit in material impermeabil de calitate ce nu permite patrunderea vantului.

Copertina rabatabila, generoasa ca dimensiuni, protejeaza copilul de curentii de aer reci, de ninsoare sau de rafale puternice de zapada. Intregul ansamblu este usor, fiind cu usurinta transportat si in excursii sau in deplasari scurte. Manerul, copertina si spatarul sunt detasabile, astfel incat copilul ce depaseste varsta de 2,6 ani sa poata manevra singur saniuta. Deoarece suporta greutate de 90 kg, este modelul de saniuta potrivit ca parintele sa il invete pe cel mic secretele conducerii saniutei, al alunecarii in siguranta si franarea cu ajutorul picioarelor.

Desi adultii sunt foarte ocupati cu serviciul, ii sfatuim sa gaseasca timpul necesar petrecerii catorva ore impreuna cu cel mic in aer liber iarna. Nu uitati ca manevrarea saniutei se deprinde in familie, alaturi de parinti si reusita invatarii va contribui la dezvoltarea complexa a personalitatii copilului. Adesea comoditatea parintilor frustreaza copiii de la unele activitati specifice varstei, cu efecte benefice asupra dezvoltarii lor. Parintii responsabili sunt cei care pun pe primul plan sanatatea, dezvoltarea armonioasa fizica, intelectuala si emotionala a copiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sanie cadou copii, #cadouri online copii, #accesorii iarna copii , #stiri shopping