Un strop de inspiratie, milioane de posibilitati pentru cadourile de Martisor

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 16:13
1589 citiri
Un strop de inspiratie, milioane de posibilitati pentru cadourile de Martisor

Mama, sotia, iubita, sora sau bunica... Pentru fiecare dintre ele ai un gand frumos si vrei sa pregatesti un dar in prag de primavara. Nu este niciodata simplu! Uneori te simti pierdut cand colinzi magazinele si nu prea stii la ce sa te opresti.

Iar bugetul poate nu e intotdeauna suficient pentru cadourile pe care femeile importante din viata ta le-ar merita. Dar cu ajutorul unor idei inspirate poti face alegerile potrivite, care sa aduca bucurie si multe zambete in jurul tau.

Okazii.ro te ajuta in misiunea ta foarte importanta de a pregati aceste surprize frumoase si iti face cateva recomandari:

Ceas Mark Maddox, 220 de lei

Ceasurile Mark Maddox sunt feminine, sofisticate si atractive, oferind o imagine de lux la un pret accesibil. O alegere potivita pentru femei elegante si atente la cele mai noi tendinte in materie de accesorii.

Cercei cu cristale Swarowski, 119 lei

O bijuterie speciala, realizata cu cristale Swarovski din rhodium. Un model creat cu fantezie si stil, printr-o asociere inspirata a formelor si elementelor componente. Este un dar potrivit pentru o femeie care prefera tinutele stralucitoare.

Rochie cu imprimeu floral, 79 de lei

Este o rochie care o va face sa simta ca a venit cu adevarat primavara, datorita modelului feminin si foarte vesel. Este alegerea perfecta pentru femei pline de energie, care stiu sa se puna in valoare adoptand un stil tineresc.

Botine, 300 de lei

Cand vine vorba despre incaltaminte, orice doamna va fi incantata sa adauge in colectia personala un model nou. Iar aceasta pereche de botine originale reprezinta completarea perfecta pentru tinutele care o vor scoate din anonimat in aceasta primavara.

Hanorac, 99 de lei

Un model confortabil si elegant. Ideal pentru plimbarile in parc din zilele insorite, dar si pentru a completa tinutele lejere, de zi cu zi, pentru scoala sau serviciu.

Acestea sunt doar cateva idei, insa posibilitatile de a alege cadoul perfect sunt foarte multe cand intri in cel mai mare magazin online din Romania. Vrei sa fii original, alegand un cadou neasteptat? Cauti produse recent lansate sau obiecte unicat? Pe Okazii.ro ai de unde alege. Te asteptam cu peste 2,5 milioane de oferte, peste 67% dintre acestea fiind pentru produse noi.

Pe langa diversitatea ofertelor si preturile accesibile, in calitate de cumparator beneficiezi si de alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garantia de Livrare sau posibilitatea de a cumpara numai de la vanzatori certificati, cu un profesionalism dovedit.

Cumpara cu incredere de pe Okazii.ro!

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#ceasuri Okazii ro, #botine Okazii ro, #rochii Okazii ro , #stiri shopping