Cum te imbraci pentru vacanta de primavara? (Galerie foto)

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 11:20
8421 citiri
Cum te imbraci pentru vacanta de primavara? (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Fie ca vrei sa mergi sa te relaxezi intr-o mica vacanta la soare, fie ca mergi intr-o excursie undeva la munte sau mergi in mediul rural pentru o pauza, nu este nevoie sa cari dupa tine valize intregi cu haine, ci sa alegi lucruri ce pot fi combinate intre ele si cu ajutorul carora poti avea parte in fiecare zi de o tinuta deosebita.

In primul rand trebuie sa te decizi asupra unei palete de culori iar hainele pe care le iei cu tine sa se potriveasca cu aceasta, conform Daily Mail.

De asemenea, in garderoba de vacanta trebuie sa se regaseasca piese de vestimentatie ce te fac sa te simti confortabil si clasice ce pot fi purtate in timpul zilei. De exemplu, poti lua o pereche de pantaloni care ziua pot fi purtati ziua cu o palarie de soare si o geanta ce te duce cu gandul la vacanta.

Pentru o iesire in oras pe seara poti pastra pantalonii, insa in partea de sus sa porti o bluzita mai eleganta.

O rochita in nuante de lila si bleu care ziua iti poate oferi o tinuta casual si foarte comoda, se poate transforma intr-o tinuta eleganta prin simpla schimbare a hainei si a gentii. Vestimentatia de zi este foarte potrivita daca alegi sa te plimbi pe strazile unui oras european.

In acest mod, o simpla tinuta de zi se va transforma in cateva secunde intr-una extrem de eleganta. O pereche de pantofi cu toc, unele bijuterii suplimentare si o jacheta eleganta iti va oferi un avantaj elegant.

Cizmele de cauciuc se poarta foarte mult si le poti lua cu tine la munte, pentru zilele ploioase. Asorteaza-le cu o pereche de blugi, cu o geanta si, eventual, o palarie si este gata de distractie.

Daca vei pastra blugii, vei schimba geaca, geanta, incaltamintea si vei renunta la palarie, o sa ai parte de o tinuta casual, chiar eleganta minunata.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#tinuta vacanta primvara, #tinute garderoba primavara , #tinuta