100 de angajati din centrele de plasament sibiene au beneficiat de cursuri de perfectionare. De ce a fost nevoie de asa ceva?!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 00:28
138 citiri
Astazi a avut loc la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu conferinta de presa prilejuita de finalizarea proiectului dedicat specializarii unui numar de 100 de angajati din centrele de plasament arondate, in cadrul unui parteneriat sustinut de SOS Satele Copiilor Danemarca si organizatia omonima din Romania, impreuna cu DGASPC Sibiu. Proiectul, care a beneficiat de un efort financiar de numai 3996 euro, a fost, totusi, unul "extrem de benefic", cum s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.