Înapoi la listarea arhivei

30 August 2010 - Horoba: "Nu a fost penalti"

Desi au trecut 3 zile de la meciul de pe "Municipal", dintre gruparea medieseana si Rapid, reactii la penaltiul acordat de arbitrul Hategan continua sa apara.

30 August 2010 - "Produse si Traditii in Tara Oltului"- editia a III-a

Au inceput pregatirile pentru organizarea celei de-a treia editii a Festivalului "Produse si Traditii in Tara Oltului". Sarbatoarea din acest an va fi organizata de Asociatia Grupul de Actiune Locala

30 August 2010 - Modernizari la Meditur Medias

Conducerea Meditur Medias si-a planificat spre derulare o serie de proiect pentru imbunatatirea conditiilor de transport, atat pentru calatorii din Medias, cat si pentru persoanele din Ighisu Nou.

30 August 2010 - Ministrul Mediului si Padurilor vine la Sibiu

Ministrul Laszlo Borbely va participa la a sasea Conferinta Europeana de Meteorologie si Hidrologie Radar - ERAD 2010, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 6-10 septembrie, la Hotelul Ramada.

30 August 2010 - S-a spart acoperisul de la Sala Transilvania din Sibiu

Consiliul Judetean a decis sa bage in reparatii acoperisul celei mai moderne sali de sport din Ardeal. Sala va intra in reparatii la finele lunii viitoare si va fi gata la inceput de noiembrie.

30 August 2010 - Agricultorii protesteaza cu tractoarele, in fata prefecturii, joi

Aproximativ 50 de utilaje agricole vor stationa joi, 2 septembrie, in fata Institutiei Prefectului din Sibiu, in cadrul unui protest al agricultorilor sibieni ce va dura doua ore.

30 August 2010 - Incendiu la societatea Caucho Metal Productos

Pompierii sibieni au intervenit, duminica spre luni noaptea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala din localitatea Selimbar, pe DN 1, km 302. Nu au existat victime, iar

30 August 2010 - CSM Sibiu- CFR CSU Brasov, 27 -41

Meciul dintre CSM Sibiu si CFR CSU Brasov a continuat traditia meciurilor-spectacol dintre cele doua echipe. Spectatorii veniti sa petreaca o dupa amiaza placuta pe stadionul "Bebe Boboc" din Valea

30 August 2010 - Viteza excesiva...drumul sigur spre moarte

Certitudine sau incertitudine?! O intrebare al carei raspuns, din punctul nostru de vedere, este cat se poate de cert: viteza ucide! Ramane insa ca, din punctul dumneavostra de vedere, raspunsul la

30 August 2010 - 48 de accidente rutiere s-au produs, la Sibiu, din cauza vitezei

In urma acestora, sapte persoane au murit si 33 au fost ranite grav, de la inceputul anului si pana in prezent. Politistii recomanda soferilor mai multa prudenta pe sosele.

30 August 2010 - De ce vin strainii sa dea cu sapa in Romania

Negocierea