Înapoi la listarea arhivei

31 Ianuarie 2011 - Eric de Oliveira s-a intors la Gaz Metan Medias. Brazilianul va fi amendat!

Dupa ce a anuntat ca merge sa joace in Ucraina pentru Karpaty Lvov, Eric a revenit duminica la Medias, iar luni dupa amiaza a ajuns in cantonamentul Gazului din Antalya.

31 Ianuarie 2011 - A ramas fara banii pusi la...pantof

A crezut ca isi ascunde o suma importanta de bani intr-un...pantof si totul este sigur. Din pacate, o persoana din Brateiu a ramas fara 900 de lei si 400 de euro in cursul zilei de duminica, dupa ce

31 Ianuarie 2011 - Talharie in plina strada pentru un telefon

Au talharit un barbat pentru un telefon mobil. Este povestea a doi tineri din Medias, ambii in varsta de 19 ani, care s-au decis sa talhareasca pentru a face rost de ceva bani.

31 Ianuarie 2011 - Incendiu la acoperisul unei case din Medias

Duminica dupa-amiaza, Detasamentul de Pompieri Medias a intervenit oras pe strada Viilor, pentru localizarea si stingerea unui incendiu, izbucnit la o casa.

31 Ianuarie 2011 - In arest pentru un telefon mobil

Doi medieseni au ajuns dupa gratii dupa ce au smuls un telefon mobil din mainile proprietarului.

31 Ianuarie 2011 - De azi se redistribuie cele 130 de tone de alimente de la UE, ramase pe stoc la Primarie

Persoanele de pe listele initiale si suplimentare vor primi cantitati suplimentare de ajutoare alimentare provenite din stocurile de interventie comunitare.

31 Ianuarie 2011 - Dobre (PNL): Liviu Popa trebuie demis dupa declaratiile privind

Presedintele PNL Mures, deputatul Ciprian Dobre, a declarat, sambata, ca ii cere public ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas, demiterea sefului Politiei Romane, chestorul Liviu Popa,

31 Ianuarie 2011 - Sah si mat!

Liderul Gaz metan a pierdut, ieri, pe teren propriu, in urma acestui esec fiind detronata. Pe primul loc urca campioana in exercitiu, Asesoft Ploiesti.

31 Ianuarie 2011 - Varintele PSD la Klaus Johannis

Ovidiu Siterli, Bogdan Trifu si Horatiu Marin sunt cei trei social-democrati care si-au depus candidatura in interiorul PSD Sibiu pentru a lupta pentru postul de primar al Sibiului.

31 Ianuarie 2011 - Dosarul Apostu: instanta nu-i "iarta" pe Popescu si sotii Carstea

Decizie relativ surprinzatoare a Curtii de Apel Constanta in cazul dosarului Apostu.

31 Ianuarie 2011 - Vreti sa stiti ce se intampla in comisiile CL si CJ? N-aveti voie!

"In sedintele din plenul Consiliului Local nu sunt discutii ample pe proiecte, deoarece acestea se desfasoara in cadrul comisiilor de specialitate", este motivatia pentru faptul ca proiectele se

31 Ianuarie 2011 - "Majoritatea se indatoreaza pe viata pentru niste cutii de chibrituri"

Mai scad sau nu mai scad preturile pe piata imobiliara? Este anul 2011 anul inceputului? Cand mai ajunge Sibiul la boom-ul imobiliar de acum doi, trei ani? Bogdan Gicu ne ofera cateva raspunsuri.

31 Ianuarie 2011 - Bairam electoral in 2012: 180 de zile de campanie

Campania electorala pentru toate tipurile de alegeri va dura 90 de zile, anunta un proiect al unui nou Cod Electoral propus de Autoritatea Electorala Permanenta. Si cum la anul vor fi si locale si

31 Ianuarie 2011 - "Ochii Sibiului ne privesc pe toti"

Primaria Sibiu, alaturi de Fundatia Heritas, a initiat campania de informare "Reabilitarea centrului istoric - Impreuna protejam patrimoniul construit al Sibiului", prin care dezbate diverse teme

31 Ianuarie 2011 - Accident grav in fata Postului de Politie Cristian

Soferul care a produs accidentul este in coma profunda. Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca soferul microbuzului a adormit la volan.