Înapoi la listarea arhivei

21 Martie 2011 - Garda Financiara din Sibiu a pus lacatul pe un magazin de vise

Un magazin ce comercializa plante etnobotanice, din apropierea unui liceu sibian, a fost inchis de comisarii de la Garda Financiara, pentruo perioada de trei luni. Totul dupa ce oamenii legii au

21 Martie 2011 - S-a sinucis din dragoste

Un tanar de 24 de ani si-a pus capat zilelor, in mod inexplicabil.Sibianul s-a spanzurat intr-o cladire parasita din localitatea sibiana Avrig si a fost descoperit de trecatori.

21 Martie 2011 - Preturi inghetate de Paste in Marginimea Sibiului

In medie cazarea pentru 3 nopti cu demipensiune costa aproximativ 150 de lei pe zi, cu specificatia ca se ofera pensiune completa in ziua de Paste.

21 Martie 2011 - Mediasul mai aproape de un sistem integrat al deseurilor

In aceasta perioada se lucreaza atat la statia de concasare a deseurilor rezultate din constructii, cat si la statia de colectare si depozitare a deseurilor periculoase. In ceea ce priveste stadiul

21 Martie 2011 - Exercitiu: Elevii sibieni, evacuati dupa un cutremur in Fagaras

Reprezentantii Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu vor desfasura, in aceasta saptamana, exercitiu de alarmare-evacuare la unitatile de invatamant preuniversitar.

21 Martie 2011 - Victoria si convocarea la lot, cadouri pentru Akaki

Fotbalistii medieseni i-au dedicat succesul din jocul cu Pandurii georgianului Akaki Khubutia, cel care, cu o zi mai devreme, implinise 25 de ani. Acesta nu e singurul cadou primit de fotbalist, el

21 Martie 2011 - Noptile devin albe in week-end

De cele mai multe ori sfarsitul de saptamana este un prilej de relaxare, cele doua zile libere fiind mai mult decat bine-venite dupa o saptamana de munca la serviciu sau la scoala.

21 Martie 2011 - Autostrada catre Orastie: de la 5,6 milioane de euro pe km

Preturile cerute de ofertantii la licitatia pentru construirea autostrazii Sibiu - Orastie nu difera cu mult fata de cele operate pe centura Sibiului.

21 Martie 2011 - Mediasul cu Blaga, Sibiul cu Boc

Alegerile care vor stabili noua conducere centrala a PD-L au impartit organizatia judeteana in doua.