Înapoi la listarea arhivei

20 Iulie 2011 - Soc la Medias. Paul Parvulescu a fugit de la Gaz Metan!

Decizia antrenorului Cristi Pustai de a nu-l titulariza pe mijlocasul mediesean la meciul de maine din Europa League, l-a facut pe Parvulescu sa plece din cantonamentul echipei.

20 Iulie 2011 - A murit in timp ce muncea la ferma sa din Motis

Marti in jurul orelor 11:15, Politia Municipiului Medias a fost sesizata de catre un cetatean, domiciliat in mun. Medias, despre faptul ca la ferma sa, din satul Motis, com. Valea Viilor, a decedat

20 Iulie 2011 - Trei rasinareni au jefuit o femeie in Parcul Tineretului

Miercuri, in jurul orelor 00.45 in Parcul Tineretului din mun. Sibiu, trei tineri au smuls poseta unei femei.

20 Iulie 2011 - Daniela Crudu vine la GLL Tuning Show

GLL Tuning Show, a doua expozitie de tuning desfasurata la Sibiu, va avea loc sambata si duminica, 23-24 iulie, in parcarea hypermarket-ului XXL Penny Market.

20 Iulie 2011 - ITM Sibiu sfatuieste angajatorii sa obtina autorizatii pentru cabinetele medicale

ITM Sibiu anunta angajatorii ca au obligatia sa obtina autorizatia de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca a cabinetelor medicale.

20 Iulie 2011 - Zeci de descinderi la hakeri din Bucuresti si 4 judete. Audierile se fac la Sibiu

11 suspecti de vanzare fictiva a unor autoturisme pe site-uri de profil au fost identificati de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T.

20 Iulie 2011 - Hotul care a spart casa lui Bartolomeu Anania prins de politie la Sibiu

Acesta se sustragea executarii pedepsei din luna martie 2011, motiv pentru care a fost pus in urmarire nationala.

20 Iulie 2011 - Regele Florin Cioaba si-a dus familia la mare. El a stat la umbra, iar regina s-a balacit in apa

Regele Dorin Cioaba si sotia sa, Luminita,au vrut, probabil, sa scape de ploile anuntate de meteorologi, weekendul trecut, la Sibiu, asa ca si-au luat nepotii si au fugit la mare.

20 Iulie 2011 - Daniel Natea, campion balcanic

Judoka sibian Daniel Natea, de la Clubul Sportiv Scolar Soimii, unde este pregatit de prof. Octavian Cretu, a cucerit tot ce se putea cuceri, in 2011. Dupa ce a luat titlurile nationale de tineret si

20 Iulie 2011 - Concert de muzica religioasa, pe versurile selectate de parintele Teofil Paraian, maine la Casa Artelor

Actrita Manuela Golescu va sustine miercuri, incepand cu ora 17:00, un recital de poezie religioasa la Casa Artelor, in cadrul expozitiei Crucea - punte a Invierii.

20 Iulie 2011 - Doua femei au ajutat un sibian sa fuga de inchisoare si au ajuns si ele dupa gratii

Doua femei s-au ales cu dosar penal pentru ca au ajutat un barbat condamnat sa se sustraga de la executarea pedepsei. Barbatul, in varsta de 22 de ani, din Sibiu, a fost gasit ieri de dimineata, in

20 Iulie 2011 - Doua evenimente importante pentru comuna

Miercuri, de Sarbatoarea Sfantului Ilie, incepand cu ora 11, in comuna Cirta se desfasoara obiceiul "Buzduganul". Manifestarea este organizata de Primaria si Consiliul Local al comunei Cirta, Parohia

20 Iulie 2011 - Primaria Medias premiaza cu bani fotbalistii de la Gaz Metan

Consilierii locali medieseni se intrunesc in sedinta ordinara luni, la ora 16:00, in Sala "Daniel Thellmann" a Primariei.

20 Iulie 2011 - Drumurile judetene cu finantari europene recupereaza intarzierile

Presedintele Consiliului Judetean, Martin Bottesch, a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, situatia celor patru drumuri judetene care au primit finantare europeana pentru lucrari de

20 Iulie 2011 - A murit pe camp

A plecat marti dimineata la munca pe camp si a decedat cateva ore mai tarziu. Este povestea trista a unui barbat de 55 de ani din Motis. Marti in jurul amiezii, barbatului i s-a facut rau, cel mai

20 Iulie 2011 - Concurentii Red Bull Romaniacs au strabatut astazi trei judete.

Cea de-a treia zi a Red Bull Romaniacs a fost si cea mai grea.

20 Iulie 2011 - Cod galben de vijelii in Sibiu

Incepand de miercuri de la ora 12:00 si pana joi la ora 18:00 judetul Sibiu se afla sub incidenta codului galben pentru ploi si inundatii.

20 Iulie 2011 - Prajituri sasesti si pastrama de oaie, in Dumbrava Sibiului

Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului gazduieste, in zilele de 23 si 24 iulie 2011, a opta editie a Targului de produse traditionale si ecologice, cu desfasurare intre orele 10-18.