Înapoi la listarea arhivei

24 Septembrie 2011 - Incendiu la Halele Simerom din Sibiu. Arde decorul pentru piesa de teatru "Lulu". Spectacolul a fost anulat!

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de urgenta Sibiu s-au deplasat sambata dupa amiaza la halele Simerom, acolo unde a izbucnit un puternic incendiu.

24 Septembrie 2011 - Politistii sibieni postati la trecerile de cale ferata! Grija cum traversati!

In cursul acestei zile de 24 septembrie, la nivel national, prin urmare si la nivelul judetului Sibiu, se vor desfasura actiuni pentru prevenirea si reducerea numarului accidentelor rutiere soldate

24 Septembrie 2011 - Pasajul Lupeni aproape gata renovat

Lucrarile de reparatii la pasajul Lupeni se apropie de final. Valoarea totala a lucrarilor este de 86.000 de lei.

24 Septembrie 2011 - Sibienii Iulian Popa, Cigan, Coman si Beza nu joaca la Vaslui

Atacantul sibian completeaza o lista a absentilor din meciul de la Vaslui pe care se mai afla Cigan, Coman si Beza. Partida dintre FC Vaslui si Vointa Sibiu are loc duminica de la ora 19.00.

24 Septembrie 2011 - Cum petrecem timpul liber in aceste zile in judetul Sibiu

ADS Sibiu va face cateva recomandari pentru petrecerea timpului liber in aceste zile. In afara de CibinFEST va mai recomandam cu incredere inca sase evenimente importante.

24 Septembrie 2011 - Prefectul Sibiului invita sibienii azi la actiunea "Let's Do It, Romania!"

Prefectul Horatiu Racuciu invita sibienii sa participe la actiunea "Let's do it, Romania!", care se va desfasura azi, 24 septembrie.

24 Septembrie 2011 - 649 de absolventi selectati pentru angajare

Peste 860 de absolventi - 650 la Sibiu si 210 la Medias - ai institutiilor sibiene de invatamant gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior , de stat sau particular, autorizat