Înapoi la listarea arhivei

16 Decembrie 2011 - Spectacolul caritabil "Craciun pentru toti" a ajuns la a II-a editie

Consiliul Judetean al Elevilor din Sibiu oraganizeaza cea de-a II-a editie a spectacolului caritabil "Craciun pentru toti".

16 Decembrie 2011 - Ministrul Muncii: "Doar 16% din certificatele de handicap din Sibiu au fost acordate legal"

Ministrul Muncii Sulfina Barbu a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Sibiu 80% dintre dosare prezinta risc mare de suspiciuni. Probleme mari sunt si in Hunedoara.

16 Decembrie 2011 - Tigrul impuscat la Sibiu a ajuns material de studiu pentru studentii din Cluj

Tigrul impuscat la Sibiu a fost adus, in aceasta seara, la Facultatea de Biologie si Geologie din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, unde va deveni material de studiu pentru

16 Decembrie 2011 - Alimentarea cu apa se intrerupe in Sura Mare

Timp de aproximativ zece ore, locuitorii comunei Sura Mare vor ramane fara apa potabila in reteaua de distributie administrata de SC Apa Canal SA.

16 Decembrie 2011 - Sarbatoarea muzicii clasice: Johann Strauss Ensemble, la Sibiu. Ultimele bilete scoase la vanzare

Maine seara, de la ora 19.00, pe scena Casei de cultura a sindi

16 Decembrie 2011 - O tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

Vineri dimineata, in jurul orei 5, pe strada Calea Dumbravii din municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul conducatoarei auto.

16 Decembrie 2011 - "Casa Andersen - povesti de Craciun" readuce magia sarbatorilor la "Radu Stanca"

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu readuce magia sarbatorilor de iarna pe scena sibiana prin reluarea spectacolului "Casa Andersen - povesti de Craciun" in regia lui Bogdan Saratean.

16 Decembrie 2011 - Consternare dupa controlul de la Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap din Sibiu

Consilierii Judeteni au cerut demisia directorului executiv adjunct, Camelia Vilsan dupa multimea de nereguli gasite. Comisia a gasit o multitudine de nereguli legate de emiterea certificatelor de

16 Decembrie 2011 - "Cutremur" la Gradina Zoologica dupa cazul tigrului evadat si ucis

Municipalitatea nu va mai aduce animale de prada in Gradina Zoologica din Dumbrava Sibiului dupa cele intamplate in aceasta saptamana.

16 Decembrie 2011 - Oana Tomoioaga a mostenit 70 de marame cusute cu fir de aur

Cantareata de muzica populara, Oana Tomoioaga a primit drept mostenire de la bunica sa o adevarata comoara. Numai putin de 70 de marame, mare parte din ele cusute cu fir de aur.Interpreta de muzica

16 Decembrie 2011 - Eric, suspendat 16 etape! Horoba: "Puteau sa ii dea si 24"

Fotbalistul "cariocas", care isi doreste sa revina in Liga I, nu va putea juca niciun meci in acest sezon pentru vreo echipa din Romania.

16 Decembrie 2011 - Fara restrictii pe piata muncii

Prin modificarile aduse saptamana trecuta Legii uceniciei (Hotararea pentru modificarea si completarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 279/2005 privind ucenicia la locul de