Înapoi la listarea arhivei

21 Ianuarie 2012 - Sibienii care ies in strada stiu exact ce vor - o viata mai buna, demna si respect

Sibienii care ies in strada, de mai bine de o saptamana deja, pentru a-si striga nemultumirea, sunt tineri studenti, intelectuali, muncitori sau pensionari care stiu exact ce vor - o viata mai buna,

21 Ianuarie 2012 - Alegeri ULBS: primii 52 de membri ai Senatului universitar

563 de cadre didactice din cele 662 inscrise pe listele de vot ale Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu s-au prezentat, vineri, la primul tur al alegerilor pentru Senatul Universitar.

21 Ianuarie 2012 - Prima biserica de gheata va fi sfintita, astazi, de patru preoti

Un sobor de preoti apartinand mai multor culte va oficia sambata, la ora 12,00, slujba de sfintire a singurei Biserici de Gheata din Romania, aflata la peste 2.000 de metri altitudine, in Muntii

21 Ianuarie 2012 - Caius Lungu a primit OK-ul medicilor

Fotbalistul echipei de pe "Municipal" a primit viza medicala si isi poate continua pregatirea alaturi de lotul lui Alex Pelici.

21 Ianuarie 2012 - Indemnizatia mamelor si ajutoarele sociale, conditionate de plata impozitelor

Cei care primesc ajutoare sociale si sunt restanti la plata impozitelor trebuie sa-si achite restantele pana la finalul lunii, altfel li se suspenda drepturile banesti.

21 Ianuarie 2012 - Johannis le multumeste clujenilor care il vad premier: Raman primar la Sibiu

Primarul Klaus Johannis le-a raspuns clujenilor care au iesit saptamana aceasta cu pancarte pe care scria "Arafat, presedinte, Klaus Johannis, prim-ministru".

21 Ianuarie 2012 - Romii vor sa intre in Cartea Recordurilor

Romii se pregatesc ca pe 26 ianuarie sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare sahaimas, mancare traditionala specifica romilor.