Înapoi la listarea arhivei

29 Februarie 2012 - 200 de protestatari, o ora de proteste

"Hotii!", "Va rugam sa ne scuzati, nu producem cat furati" sunt lozincile devenite deja clasice, care s-au strigat la protestul de la Sibiu organizat de sindicalistii afiliati Cartel Alfa Sibiu si

29 Februarie 2012 - Sindicalistii sibieni au protestat impotriva Tratatului Fiscal

Aproximativ 200 de sindicalisti au iesit miercuri, pe strazile Sibiului, pentru a prostesta impotriva Tratatului Fiscal.

29 Februarie 2012 - Cinci parlamentari de Sibiu raman fara indemnizatie

Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase a decis ca parlamentarii opozitiei care nu participa la vot sa nu mai primeasca indemnizatiile de sedinta.

29 Februarie 2012 - Un pieton a fost accidentat de un sofer baut

Accidentul s-a produs la intersectia strazilor Stefan cel Mare si Ceferistilor. Barbatul traversa regulamentar, spun politistii, cand a fost lovit de un autoturism condus de un sibian de 67 de ani.

29 Februarie 2012 - Lui Johannis nu-i e frica de Tuluc. "Sibienii decid"

Primarul Klaus Johannis spune ca este pregatit pentru eventualitatea in care va pierde alegerile pentru functia de primar.

29 Februarie 2012 - FDGR a decis pentru Sibiu si Consiliul Judetean. Urmeaza Avrig si Cisnadie

Presedintele FDGR Klaus Johannis a anuntat marti ca s-au stabilit listele de consilieri ai FDGR pentru Consiliul Local Sibiu si pentru Consiliul Judetean.

29 Februarie 2012 - Compania de Teatru Become aduce sapte spectacole pe scena sibiana

Compania de Teatru Become le-a pregatit sibienilor, pentru luna martie, sapte spectacole deosebite, de la show-uri de improvizatie, pana la momente comice si recitaluri.

29 Februarie 2012 - Jonathan Mills, directorul celui mai important festival de teatru din lume, vine la Sibiu

Jonathan Mills, directorul Festivalului International de la Edinburgh va sustine o serie de conferinte-dialog.

29 Februarie 2012 - "Carnavalul Martisorului" la Turnu Rosu

Vinerea trecuta, sala de sport a Scolii cu clasele I-VIII "Matei Basarab" din Turnu Rosu a gazduit "Carnavalul Martisorului". Actiunea a fost dedicata tuturor elevilor institutiei de invatamant, cei

29 Februarie 2012 - Sindicalistii protesteaza, astazi, la Sindicate

Mai mult de 500 de sindicalisti sunt asteptati miercuri, 29 februarie, de la ora 14, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu pentru a participa la un miting de protest.

29 Februarie 2012 - Costel Totan este noul director general al Romgaz Medias

Costel Totan (foto: TV Nova Medias) este noul director general interimar al companiei Romgaz. El a fost validat in functie de Consiliul de Administratie al societatii si urmeaza sa asigure

29 Februarie 2012 - "Studentii" merg la Tg. Jiu fara antrenor

Gruparea studenteasca sibiana a fost lovita de viroze, antrenorul Catalin Vulc si rusul Khartchenkov ratand deplasarea la Tg. Jiu, pentru meciul din aceasta seara, cu Energia Rovinari. Alti 2