Înapoi la listarea arhivei

05 Martie 2012 - PDL Sibiu hotaraste in aceasta saptamana daca se va face vreo alianta locala

Presedintele PDL Sibiu, senatorul Ion Ariton, a declarat luni ca este posibila incheierea unei aliante la nivel local pentru alegerile din iunie, decizia urmand sa fie luata in Biroul Permanent

05 Martie 2012 - Directorul interimar al Casei de cultura: "deocamdata, asigur functionalitatea institutiei"

Ioana Apetrei a fost numita, in aceasta dimineata, director interimar al Casei de cultura a sindicatelor din Sibiu, de catre Consiliul de administratie, reunit in sedinta extraordinara.

05 Martie 2012 - 217 cazuri de rubeola in judetul Sibiu

Numarul cazurilor de rubeola in judetul Sibiu a ajuns la 217, iar specialistii epidemiologi din cadrul DSP Sibiu spun ca pana acum s-au inregistrat opt focarele de rubeola.

05 Martie 2012 - Protestatarii continua marsurile

Comisia de Avizare a Adunarilor Publice a primit in data de 02.03.2012 o cerere din partea Asociatiei Sibiu Decembrie 89 prin care se solicita avizarea unui mars de protest in perioada 5-9 martie,

05 Martie 2012 - Ioana Apetrei - director interimar la Casa de Cultura a Sindicatelor

Ioana Apetrei a fost aleasa astazi, in functia de director interimar al Casei de Cultura a Sindicatelor. Consiliul de Administratie al Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu a decis, in urma unei

05 Martie 2012 - Sibienii ies din nou in strada

Sibienii revin in strada de luni, iar protestele vor dura cinci zile si se vor desfasura pe trasee diferite.

05 Martie 2012 - "Balul" - un cadou pentru sibience

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu prezinta joi, 8 martie, de Ziua Internationala a Femeii, spectacolul "Balul" in regia lui Radu Alexandru Nica.

05 Martie 2012 - Viitoarele mirese sunt asteptate la Targul National de Nunti Ton Mariage

Domnisoarele care se pregatesc de nunta au ocazia sa-si achizitioneze rochia mult visata de la Targul National de Nunti Ton Mariage, care va avea loc la Sibiu in perioada 9-11 martie, la Hotel

05 Martie 2012 - Peste 150 de locuri de munca disponibile in judetul Sibiu

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu anunta ca la inceputul lunii martie, la nivelul judetului Sibiu sunt 151 de locuri de munca vacante.

05 Martie 2012 - PC s-a decis: Dragos Floarea pentru Primaria Sibiu

Liderul PC Sibiu, Eftimie Costeiu va prezenta maine propunerea conservatorilor pentru postul de primar al municipiului Sibiu la alegerile locale.

05 Martie 2012 - Studentii internationali au urat bun venit primaverii la Balul Martisorului

A venit primavara si studentii Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu au ales sa marcheze acest moment prin organizarea Balului Martisorului, un eveniment la care au participat peste 150 de studenti

05 Martie 2012 - Festival-concurs "Folclorul Copiilor", la Medias

Primaria Municipiului Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, organizeaza in data de 23 martie 2012, incepand cu ora 14, festivalul-concurs "Folclorul Copiilor"

05 Martie 2012 - "Studentii" pierd restanta cu Energia

Cu Mircea Vulc pe banca, antrenorul Catalin Vulc ramanand acasa, din cauza unor probleme medicale, CSU Atlassib a pierudt, aseara, la Tg. Jiu, restanta cu Energia Rovinari.

05 Martie 2012 - Huja pleaca din PDL. In Cisnadie nu exista USL

Viceprimarul orasului Cisnadie, Gheorghe Huja, este candidatul PNL pentru functia de primar al orasului Cisnadie la alegerile locale, pentru functia de primar.

05 Martie 2012 - Subventii in agricultura sibiana: 33 de mil. euro in 2011. Unde sunt banii?

Din punctul de vedere al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura Sibiu, anul 2011 a fost cel mai bun din istorie pentru agricultorii sibieni, cu peste 33 de milioane de euro subventii.