Înapoi la listarea arhivei

26 Octombrie 2012 - Calin Blaga, ziarist, vrea sa devina senator independent

Jurnalistul Calin Blaga a inceput, de marti, campania de strangere a celor 6.000 de semnaturi de care are nevoie pentru a-si depune candidatura ca senator independent in Colegiul 1 Senat, municipiul

26 Octombrie 2012 - YouthBank cauta 15 liceeni din Sibiu

YouthBank, unul dintre cele mai bune programe de educatie non-formala pentru liceeni din tara, este prezent si in Sibiu, incepand din aceata toamna.

26 Octombrie 2012 - Carnaval umanitar pentru un baietel din Talmaciu ce sufera de paralizie cerebrala

Asociatia Maini Unite din Sibiu organizeaza, in weekend, carnavalul umanitar "Fii erou de poveste si ajuta", pentru un baietel din Talmaciu care are nevoie urgenta de o operatie.

26 Octombrie 2012 - Toamna SCULPTORILOR - Sculptori care picteaza si pictori care sculpteaza

In aceasta toamna, principalele spatii expozitionale sibiene, au gazduit expozitii de sculptura ale unor sculptori contemporani din Sibiu precum si din alte centre artisice ale Romaniei.

26 Octombrie 2012 - Barbatul care i-a taiat gatul fostei sale iubite la Rasinari, in ziua de Rusalii, a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Iacob Sas, barbatul care si-a ucis cu bestialitate fosta iubita la Rasinari, chiar in ziua de Rusalii, si-a primit pedeapsa. Magistratii Tribunalului Sibiu au decis ca acesta sa-si petreaca urmatorii

26 Octombrie 2012 - 366 de locuri de munca vacante in judet. 40 pentru persoane cu studii superioare

61 de angajatori din judetul Sibiu ofera 366 de locuri de munca vacante in judetul Sibiu, in diferite domenii de activitate.

26 Octombrie 2012 - Avrigenii, cei mai economi consumatori de energie electrica din tara

Un grup de gospodarii din orasul Avrig a reusit sa taie cu mai bine de o cincime din facturile la energie electrica, prin mai atenta monitorizare a utilizarii energiei.

26 Octombrie 2012 - Luna noiembrie aduce peste 1925 de minute de spectacol pe scena Teatrului National din Sibiu

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu prezinta in luna noiembrie douazeci si trei de reprezentatii ce vor avea loc in patru spatii de joc diferite din oras.

26 Octombrie 2012 - Petricevici: "Meciul cu Dinamo trebuie tratat serios"

Antrenorul "studentilor" sustine ca jucatorii sai nu trebuie sa se considere victoriosi inca de pe acum in meciul cu ultima clasata.

26 Octombrie 2012 - Mediesenii, victorie in devans

Gazistii au castigat cu 109-86 la Miercurea Ciuc.

26 Octombrie 2012 - Ninge in weekend, dar nu are cine deszapezi drumurile

Cel putin precipitatii mixte vor cadea peste Sibiu in cursul zilei de sambata, daca nu cumva va ninge de-a binele, anunta meteorologii.

26 Octombrie 2012 - O masina a cazut intr-o rapa, la Copsa Mica

Accident la Copsa Mica, produs joi seara in jurul orei 19.30. O masina a iesit de pe sosea si s-a rasturnat intr-o rapa de aproximativ 6 metri.