Înapoi la listarea arhivei

05 Noiembrie 2012 - Pietonii in atentia politistilor

Polistitii sunt cu ochii in patru dupa pietoni si soferi indisciplinati.

05 Noiembrie 2012 - Sibiul, destinatie turistica pentru nemti

Tot mai multi germani prefera Sibiul ca destinatie turistica. Anul acesta numarul turistilor a ajuns la 24.000 de vizitatori .

05 Noiembrie 2012 - Munca la negru sanctionata cu amenzi de peste 1.680.000 lei

Inspectorii ITM Sibiu au facut peste 2.

05 Noiembrie 2012 - Elevii din Sibiu au un nou reprezentant

La sfarsitul lunii octombrie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu, au avut loc alegerile pentru Consiliul Judetean al Elevilor Sibiu, in care a fost ales un nou reprezentant al elevilor.

05 Noiembrie 2012 - Spectacolul "D'ale carnavalului" al teatrului sibian se joaca la Ploiesti

Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu participa la Festivalulde Teatru "Toma Caragiu" de la Ploiesti cu spectacolul "D'ale carnavalului" in regia lui Silviu Purcarete.

05 Noiembrie 2012 - Jandarmii sibieni au confiscat 40 de plicuri cu etnobotanice de la un dealer

Un sibian in varsta de 30 de ani a fost prins in flagrant de jandarmii sibieni, in timp ce incerca sa vanda, in fata unui club situat pe bulevardul Mihai Viteazul, aproximativ 40 de plicuri cu

05 Noiembrie 2012 - Concerte, dans si film la festivalul culturii maghiare - Ars Hungarica

Cea de-a VII-a editie a Festivalului Ars Hungarica se pregateste de start, iar sibienii se vor putea bucura timp de cinci zile de concerte, expozitii, dans si filme, sustinute de peste 180 de artisti.

05 Noiembrie 2012 - A doua amenda pentru cornurile mucegaite de la Sibiu - 3.000 de lei pentru distributie abuziva

Firma care distribuie cornurile elevilor in unitatile scolare din judetul Sibiu a primit cea de-a doua amenda, de aceasta data pentru covrigii mucegaiti livrati scolii din Marpod.

05 Noiembrie 2012 - ANCHETA DIICOT Amenintarile mafiei cersetorilor: "Daca nu faci 100 de euro pe zi, te vand la bordel!"

Sase persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT pentru trafic de persoane dupa ce au racolat mai multi oameni pe care ii obligau sa cerseasca sau sa se prostitueze.

05 Noiembrie 2012 - Dineu cu Horatiu Malaele si Ion Caramitru, la Sibiu

Situatii care provoaca rasul, destindere si amuzament. Asta ii asteapta pe sibieni astazi, cand Horatiu Malaele si Ion Caramitru vor prezenta la Casa de Cultura a Sindicatelor spectacolul "Dineu cu

05 Noiembrie 2012 - Johannis, despre suspendarea fondurilor europene: "deocamdata, nu vreau sa spun nimic"

Bugetul Sibiului ar putea sustine financiar continuarea lucrarilor din Planul integrat de dezvoltare urbana (PIDU), evaluat la aproximativ 15 milioane de euro, insa lucrarile de apa si canalizare

05 Noiembrie 2012 - Obligatoriu victorie

"Alb-verzii" joaca astazi, de la ora 11.00, pe "Municipal" cu una dintre echipele cu pretentii din Seria a II-a. Ajunsa pe penultimul loc in clasament, CSU Vointa nu-si poate permite alt rezultat

05 Noiembrie 2012 - Brad impodobit in Piata Mare

Un brad impodobit de Craciun face ca decorul in Piata Mare sa fie unul hibernal, chiar daca iarna in termometre nu si-a facut inca simtita prezenta. Cei care vor sa se bucure de peisaj trebuie sa

05 Noiembrie 2012 - Casa Turistilor VitalHotel, investitie de 4 milioane de euro

Imbinarea traditiei cu modernismul - aceasta a fost ideea pe care s-a pornit atunci cand au inceput lucrarile la Casa Turistilor, perla Paltinisului, construita inca din 1895.

05 Noiembrie 2012 - Peste 350 de locuri de munca vacante in Sibiu

Sibienii care sunt in cautarea unui loc de munca pot alege din cele 368 de joburi disponibile prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca.